4. decembra dienas horoskops – paskaties apkārt vērīgāk!

1

AUNS No rīta būs jādara kas slepens – tāpēc būs jāpacenšas. Labs laiks, lai palīdzētu savai ģimenei, šodien nevienu neignorē.

2

VĒRSIS Šodien nesāc neko jaunu – nevajag arī pakļauties mirkļa emocijām. Būs iespēja sevi pilnveidot, tādēļ izmanto to.

3

DVĪŅI Strīdi par teviem turpmākajiem pāriem ir tikai pašsaprotami. Nebūs viegli izvēlēties stabilu pamatu, bet tu vari pacensties.

4

VĒZIS Tavs stāvoklis šodien būs stabils. Veiksmīgi izvairīsies no nelabvēlīgām situācijām, centies izvairīties no verbālas trakošanas.

5

LAUVA Šā brīža problēmas nav iespējams atrisināt ar komunikāciju – nāksies pacensties vairāk. Nerīkojies pēc pirmā brīža iespaida.

6

JAUNAVA Pamatīgi uzlabosies attiecības ar kādu jau tā tuvu cilvēku. Grūtības satuvina – tas šodien pierādīsies vairākkārt.

7

SVARI Esi mazliet uzmanīgāks, kad ver vaļā muti. Nevajag teikt visu, ko domā, jo tas patiešām var aizvainot – padomā sākumā.

8

SKORPIONS Tev šodien solās būs stresaina diena, tādēļ vajadzēs kādu nomierinošu līdzekli. Tomēr kaut kas tev neļaus pārāk uztraukties.

9

STRĒLNIEKS Pirmos nostādi savus, nevis citu plānus. Neliksies, ka ir kaut kas labāks par mierīgu vakaru labā kompānijā.

10

MEŽĀZIS Pagājušo dienu notikumi neļaus tev noturēt uzmanību uz vajadzīgajām lietām. Nedomā tik ļoti par saviem panākumiem!

11

ŪDENSVĪRS Finansiālu grūtību iespējamība nāk arvien tuvāk. Domā, kur liec savu naudu, tai šajās dienās ir ļoti liela iespēja pazust.

12

ZIVIS Būs laba vienošanās ar kādu ļoti ietiepīgu cilvēku. Tomēr nāksies iztērēt ļoti daudz enerģijas, lai to visu paveiktu vienā dienā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment