4 gadus vecu puisīti Indijā 30 minūtes plosa klaiņojoši suņi un neviens viņam nepalīdz (+video)

4 gadus vecam puisītim Indijā uzbruka klaiņojošu suņu bars. 17 suņi plosīja mazo zēnu 30 minūtes, līdz viņš nokrita zemē tikpat kā bezsamaņā. Apkārtējie dzirdēja un redzēja, kas notiek, bet palīgā negāja.

Indijā klaiņojošu suņu problēma jau ilgi ir bijusi aktuāla, taču šāds gadījums valstī jautājumam piešķir steidzamības efektu. Apkārtējie, badoties par savu dzīvību, nesteidzās puisītim palīga, kad viņu 30 minūtes plosīja 17 klaiņojošu suņu bars. Kad pusiītis nokrita bezspēkā, suņi paši aizbēga. Tad klāt saskrēja vietējie un sāka puisīti filmēt, kamēr gaidīja ātro palīdzību ierodamies. Visi noklausījās un noskatījās, kā puisītis raud un sauc mammu, bet pirmo palīdzību sniegt acīmredzami nevēlējās. Puisītis tā arī asiņoja turpat uz vietas. Zēna vecāki tobrīd bija darbā.

Ātrajai palīdzībai atbraucot, puisītis bija ļoti sliktā stāvoklī – tikpat kā bezsamaņā un tikpat kā noasiņojis. Diemžēl ārstiem zēnu neizdevās glābt. Pēc ārstu slēdziena, visu zēna ķermeni klāja kodumi – galvu, seju, kaklu, plecus krūtis, muguru, vēderu, gurnus pēcpusi, kājas.

Zemāk redzamais video nav domāts cilvēkiem ar vājiem nerviem.

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment