4 īsākās laulības pasaule. Grūti noticēt tik steidzamas šķiršanās iemesliem!

Arī pie mums Latvijā cilvēki aizvien vairāk šķiras, neatkarīgi no tā vai laulībā nodzīvots gadiem ilgi vai tikai pāris mēnešu garumā. Vienīgi citviet pasaulē šķiršanās procesi notiek ātrāk kā Latvijā. Pats neparastākais šajā visā ir nevis šķiršanās fakti kā tādi, bet gan to iemesli!

1.Vīrietis, kas izšķīrās no savas sievas pāris sekundes pēc laulībām

Arābu pāris izsķīrās pēc vīra iniciatīvas pāris sekundes pēc kāzām. Iemesls? Sieva netaisās pamest savu darba vietu, jo viņas tēvs viņai to neļauj. Vīram tas nebija pieņemams, Žēl, ka mums nav informācijas par to, kur šī sieviete strādāja.

2.Britu pāris, kas izšķīrās 4 dienas pēc kāzām

Jaunlaulātie bija devušies īša kāzu ceļojumā un kad atgriezās savā ciematā, līgavainis iedzēra nedaudz vairāk kā vajadzētu un sāka apvainot sievu flirtēšanā ar vedējtēvu. Viņš piekava savu sievu un sasita visas kāzu dāvanas. Viņi izšķīrās nākamajā dienā.

3.Arābu pāris, kas izšķīrās laulību naktī

Sievas bijušais mīļotais bija ārkārtīgi greizsirdīgs un nolēma atstāt atmiņas karti puķu pušķī, kurai piestiprināja zīmīti ar līgavaiņa vārdu. Līgavainis pēc kāzu svinībām ieskatījās atmiņas kartē un ieraudzīja tur intīma rakstura bildes ar viņa sievu. Vīrs tūlītēji pieprasīja šķiršanos.

4.Līgavainis, kas nomira uzreiz pēc “jā” vārda pateikšanas

Šo varbūt nevar saukt par šķiršanos klasiskā izpratnē, taču mēs visi esam dzirdējuši vārdus “līdz nāve mūs šķirs”. Vīram šīs bija otrās laulības, bet par nelaimi sievai – pirmās…

Lasi vēl: 10 teksti, kurus sms veidā sūta cilvēki savām otrajām pusītēm, kad grib šķirties

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment