4. jūnija dienas horoskops – jo vairāk, jo labāk!

1

AUNS Tu jebkuru būsi spējīgs pierunāt uz praktiski jebko. Nevajag tikai palikt vienā vietā – tas tevī var izraisīt depresijas sajūtu. Priecājies par to, kas tev ir, nevis bēdājies par to, kā nav.

2

VĒRSIS Šodien ir ideāla diena pirkumiem, tomēr nepārtērējies par daudz – tā vari iekulties parādos, un tas tev šobrīd nav vajadzīgs. Priekšā gaida liels solis nākotnē.

3

DVĪŅI Izbaudi laiku ģimeniskā kompānijā. Nevajag šo dienu padarīt pārāk traku, tas nenāks par labu tavai veselībai. Neuzkrauj sev pārāk daudz pienākumu!

4

VĒZIS Ja ilgojies pēc kaut kā, no kā esi attiecies, sevi ir jārūda, nevis jālien atpakaļ. Saņem sevi rokās, jo tev priekšā stāv daudz jaunu iespēju, kuras būs kārtīgi jāizpēta.

5

LAUVA Viss uz priekšu kustēsies ļoti ātri – tieši tā, kā tu to vēlies. Liksies, ka cilvēki dejo pēc tavas stabules, tomēr nedomā, ka tā patiešām ir – varbūt tur tomēr slēpjas kāds āķis?

6

JAUNAVA Nepārtrauc iesākto, bet tajā pašā laikā centies atpūsties. Galva nedrīkst būt piebāzta ar pienākumu kalnu, citādāk tas var slikti atspaidoties uz veselību.

7

SVARI Padomā šoreiz sākumā par citiem un tikai tad par sevi. Pārāk daudz esi domājis, kā jutīsies tu, ir pienācis laiks citus padarīt par prioritāti – vai tas būs tavos spēkos?

8

SKORPIONS Neko daudz neieplāno, jo viss var saiet pilnīgā dēlī. Daudz izgāšanos, tādēļ nāksies savākties. Ja šodien nejūties labi, labāk no mājas ārā nerādīties- tā arī patversies no problēmām.

9

STRĒLNIEKS Ir pienācis tas brīdis, kad ir jāpadomā par sevi. Pārpratīsi kādu sev ļoti svarīgu situāciju, bet labāk būtu ieteicams paskatīties uz reālajiem faktiem, nevis mocīt sevi.

10

MEŽĀZIS Jaunas iepazīšanās, kas pilnīgi var izmainīt to, kā skaties uz dzīvi. Nevajag pārspīlēti kādam uzmākties, tev jāsaprot, ar kuriem cilvēkiem laiku pavadīt ir patiešām vērts.

11

ŪDENSVĪRS Negribīgi, bet visi pienākumi būs jāpaveic. Liksies, ka netiec vaļā no visa, kas tevi visu laiku vajā, tomēr vakarā solās būt ļoti jauka tikšanās, kas atbrīvos visas domas.

12

ZIVIS Neizrādi to, ko domā par citiem cilvēkiem, jo viņi to var uztvert ļoti saasināti. Ja tev kādi draugi vairs nav svarīgi, vēlams to viņiem pateikt, citādi tu šādi sakrāsi sev ienaidniekus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment