4 labākie produkti Tavai ofisa dzīvei

Bez piedevu Grieķu jogurts

Lai samazinātu savu svaru, ēd vairāk. Precīzāk, jogurtu. Pētījums atklāja, ka cilvēki, kuri dienā apēda mazliet vairāk par 500g baltā Grieķu jogurta, uzņēma par 22% mazāk tauku un samazināja tauku slāni savā vēdera zonā par 81%, nekā tie cilvēki, kuri ievēroja diētu un neļāva sev našķēties.

Mazie burkāniņi

Tas ir tikai normāli, ka pēcpusdienā tev sāk kāroties pēc čipsiem un saldajām šokolādes uzkodām, nevis dārzeņiem. Bet, pateicoties savam slinkumam, tu uzgrauzīsi kādu burkānu. Pētījumi atklāja, ka tu lielākajā daļā gadījumu izvēlēsies kaut ko veselīgāku, ja tas būs daudz tuvāk nekā neveselīgai pārtikas produkts. Tāpēc, parūpējies par to, lai burkāni tev vienmēr ir tuvāk nekā šokolādes tāfelīte.

Zaļā tēja

Zaļā tēja ir uzturvielu pērle. Pēcpusdienā, kad tava enerģija jau sāk pavisam izsīkt, tad zaļā tēja tev dod jaunu sparu taviem nākamajiem darbiem. Tā arī samazina tavu iespējamību saslimt ar vēzi, Alcheimeru un sirds slimībām. Papildus tam, tajā ir atrodami antioksidanti un tā palīdz tev samazināt svaru.

Mandeles

Jā, tev tās vajadzētu ievietot ledusskapī, jo tad tās saglabāsies ilgāk. Tikai sauja mandeļu ir perfekts daudzums, lai rastu sevī jaunu enerģiju pēcpusdienas pabeidzamajiem darbiem. Tās satur veselīgos taukus, šķiedrvielas un olbaltumvielas. Tās ir 3 vielas, kuras atbild par tavu sāta sajūtu. Ir atklāts arī tas, ja tu ilgāk košļāsi šos riekstus, jo vairāk un ātrāk tu uzsūksi vērtīgās uzturvielas.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment