4 lietas, ko sievietes slēpj no saviem vīriem

Sūdzības par veselību. Ja viņa savās krūtīs ir atradusi aizdomīgu mezglu, vai arī ir izpaudies kāds simptoms, kas liecina par kādu slimību, viņa sākumā darīs visu, lai tu to neuzzinātu. Līdz viņa nebūs pilnīgi droša. Sievietēm uztraukums nav tik liels, līdzko tas tiek izstāstīts kādam citam – it īpaši tev. Tāpat arī viņa tevi vēlas pasargāt no lieka stresa.

Nevarētu teikt, ka šis ir pareizs veids, kā rīkoties, tomēr sievietes ir tādas.

Problēmas attiecībās. Ja sieviete ir sapratusi, ka ar savu partneri nevar izrunāt visas lietas, kas ir saistītas ar jūsu attiecībām, viņa to darīs vienatnē. Piemēram, apmeklēs terapeitu. Viņas mērķis, ejot pie terapeita, ir noskaidrot, vai šīs attiecības ir to vērtas, vai tās vajag saglabāt – un ar tevi viņa to nevēlas apspriest, jo negrib tavā galvā ieviest domu par attiecību izjukšanu. Tomēr, lai arī kā tur nebūtu, labāk pie terapeita ir iet kopā.

Sūdzības par seksuālo dzīvi. Pie daudziem terapeitiem iet sievietes, kuras nav apmierinātas ar savu seksuālo dzīvi. Sievietes kopumā reti runā par savu seksuālo dzīvi – viņas parasti tajā iesprūst. Ja kaut kas nav labi, viņas vienkārši padomā “lai jau!” Bet – nē! Tā nedrīkst domāt, lietas labā kaut kas ir jādara. Tādēļ, ja jūti, ka viņai kaut kas jūsu seksuālajā dzīvē varētu nepatikt, centies parunāt ar savu sievieti!

Personīgie panākumi. Tici tam vai nē, bet sievietēm mazāk patīk atnākt mājās un skaļi kliegt par paaugstinājumu, algas pielikumu vai sasniegumiem maratona skriešanā. Viņas pārāk maz dalās ar saviem sasniegumiem, viņas neļauj sevi pietiekami novērtēt. Šī “slēpšana” dažkārt ir saistīta arī ar to, ka sieviete nevēlas justies pārāka par vīrieti, jo vīrietis to var nepareizi interpretēt. Vīrietim attiecībās ir jājūtas labi – jāapzinās, ka viņš ir veiksmīgs un spēj, piemēram, uzturēt ģimeni.

Avots: wwwfoxnews.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment