4 pasaules slaveni latviešu aktieri, par kuru tautību tu visdrīzāk pat nenojauti!

Mihails Barišņikovs

Viņu pasaulē pazīst ne tikai baleta cienītāji. Mihails Barišņikovs sāka filmēties no 1970.gada un TV ekrānos ir redzams tādās filmās kā: “The Turning Point”, “Company Business” un “Jack Ryan: Shadow recruit”, kā arī seriālā “Sex and the city”.

Mihails ir dzimis 1948.gada, 28.janvārī Rīgā. Bērnību pavadījis Rīgā un 1964.gadā pārvācies uz Sanktpēterburgu, lai padziļināti apgūtu baleta mākslu. Desmit gadus vēlāk Mihails pārvācās uz Kanādu, lai varētu parādīt savu talantu rietumu pasaulei. Viņa talantu novērtēja ne tikai Kanādā, bet arī ASV. Pašlaik viņš ir pieprasīts horeogrāfs un aktieris. Mihailam ir 2 bērni – Aleksandrs un Anna un kopš 2006.gada viņš ir precējies ar Līzu Rainhārtu.

Rūta Skrastiņa

Pasaulē viņu pazīst kā Rutanju Aldu. Neskatoties uz to, ka viņa filmējas lielākoties seriālos un īsfilmās, mēs viņu mēs esam redzējuši tādās 70-o gadu beigu un 80-o gadu sākuma filmās kā: “The Deer Hunter”, “Mommie Dearest” and “Amityville II: The Possession”. Ja runājam par seriāliem, tad viņa ir filmējusies tādos seriālos kā: “CSI: Crime Scene Investigation”, ‘Santa Barbara”, “Tales from the Crypt” un “Beauty and the Beast”.

Rūta ir dzimusi 1943.gada 13.oktobrī Rīgā. Savu aktrises karjeru viņa uzsāka ASV 1968.gadā un turpina vēl joporjām. Viņa pašlaik ir atraitne, taču viņai no šīs laulības ir dēls Džeremijs.

Iļja Baskins

Iļja ir slavens aktieris, kuru mēs esam redzējuši tādās filmās kā: “Spider Man 2”, “Spider Man 3” un “Transformers: Dark of the Moon”, kā arī seriālos: “MacGyver” un “Castle”.

Iļja ir dzimis 1950.gada, 11.augustā, Rīgā. Bērnību pavadījis Latvijā, taču mācīties devies uz Maskavu. Viņš emigrēja uz ASV 1967.gadā, kur uzsāka savu aktiera karjeru un veiksmīgi to turpina arī tagad. Viņš ir precējies kopš 1995.gada un viņam ir meita Mišela.

Ksenija Solo

Kseniju mēs esam redzējuši tādos seriālos kā: “Nikita” un “My Best Friend Is an Alien”, kā arī tādās filmās kā: “Black Swan”, “Sins of the Father” un “Another You”.  Viņa uzsāka savu aktrises karjeru 2000.gadā un turpina to vēl joprojām.

Ksenija ir dzimusi 1987.gada, 8.oktobrī, Rīgā. 5 gadu vecumā viņa ar vecākiem pārvācās uz Kanādu, kur sākotnēji viņa attīstīja savu talantu baleta mākslā, bet trauma neļāva viņai šo sapni turpināt un viņa pievērsās aktiermākslai.

Lasi vēl: Neticēsi, ka ŠĪM slavenībām ir tādi “mājas video” jeb 7 slavenības, kas prasmīgi slēpj savus seksa video!

Avots: imdb.com, wikipedia.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment