4. septembra dienas horoskops – piekrīti pārgalvībām!

AUNS Tevi šodien uz priekšu vedīs spontānas jūtas – vadīsies tikai pēc emocijām. Būs grūti justies neatkarīgam no citiem, bet svarīgi ir saglabāt veselo saprātu.

VĒRSIS Harmoniska diena. Daļu savas enerģijas veltīsi nākotnei un daļu – draugiem. Tikai atceries, kā esi izdomājis dzīvot, lai nesalaistu visu dēlī.

DVĪŅI Šī diena pret tevi būs dāsna, bet vietā arī kaut ko ņems – elastīgumu un intuīciju. Lai sasniegtu savus plānus, nāksies pakļauties citu attieksmei.

VĒZIS Tavā pusē šodien stāvēs veiksme. Radošajiem Vēžiem būs iedvesma, tādēļ dariet to, kas no jums prasa jūsu iztēli. Kontakti ar cilvēkiem šodien dos pozitīvus rezultātus.

LAUVA Problēmu risināšanas diena. Pārāk daudz agresivitātes nenāks par labu, tādēļ to turi līdzsvarā. Cilvēki mazliet no tevis novērsīsies.

JAUNAVA Šodien tevi ļoti interesēs tavu tuvāko cilvēku viedoklis. Svarīgi ir saglabāt savu reputāciju, tādēļ piesargies, ko dari sociālajā vidē.

SVARI Laba diena rutīniskam darbam. Vari paļauties uz savām spējām, tās tevi šodien nepievils. Negribēsi neko sasteigt – to arī nedari.

SKORPIONS Tavs jūtīgums nāks tev par ļaunu. Neparaksties uz pārāk lieliem izaicinājumiem – ne ar visu būsi spējīgs tikt galā.

STRĒLNIEKS Būs daudz pārmaiņu – tu jau to gaidīji, tādēļ nebūs nekāds lielais pārsteigums. Vairāk uzmanības pievērs savam emocionālajam stāvoklim.

MEŽĀZIS Lai savāktu savas domas, tev būs vajadzīgs ēdiens, tādēļ parūpējies par to, ka visu dienu esi labi paēdis. Draugi nozīmē vairāk, nekā tu domā – salīgsti mieru!

ŪDENSVĪRS Tavs maks kļūs biezāks. Iespējamība atrast kādu papildus darbiņu – neatsakies no šīs iespējas. Nemēģini atkāpties no lēmuma, ko jau esi pieņēmis.

ZIVIS Diena, ko pavadīt kopā šaurā ģimenes lokā – tikai nesadusmojies par ātru, kad kāds sāk kristu uz nerviem. Dari tā, kā vēlies, lai dara tev.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment