5. aprīļa dienas horoskops – pārvari slinkumu!

1

AUNS Šodien Tev rādīsies daudz zīmju – centies tās saprast, jo kaut ko Tev teikt priekšā. Beidzot būs laiks darīt kaut ko patīkamu.

2

VĒRSIS Neko neņem pārāk tuvu pie sirds. Daudz ko pārpratīsi, bet centies neiciklēties uz aizvainojumu. Kaitinošas problēmas pazudīs.

3

DVĪŅI Tu šodien vēlēsies būt ārpus visas sistēmas. Neatturi sevi no skatīšanās nākotnē tikai tādēļ, ka kāds neskatās līdzi ar Tevi.

4

VĒZIS Izlabo problēmas, kas radušās ģimenē. Pievērs uzmanību svarīgajām lietām un esi stiprs- nevelcies līdzi vilinājumiem.

5

LAUVA No rīta būsi diezgan aktīvs- vajadzētu nodarboties ar sportu. Ja būs vajadzīga palīdzība, ļoti ātri to atradīsi un viss būs savās vietās.

6

JAUNAVA Plāni un vēlēšanās Tev šodien paliks tādi, kādi tie vienmēr bijuši. Kāds svarīgs cilvēks pazudīs no Tava redzesloka.

7

SVARI Lietas diezgan labi šodien iegrozīsies. Būs dažās lietās jāparāda sava iniciatīva, citādāk nekas nekustēsies un stāvēs uz vietas.

8

SKORPIONS Šodien laba diena, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem. Mēģini pats sev sagādāt prieku, pievēršoties saviem hobijiem.

9

STRĒLNIEKS Neuztraucies par to, kādu iespaidu atstāj uz citiem cilvēkiem. Svarīgākais būs rūpēties par savu veselību un atpūsties.

10

MEŽĀZIS Daudz laika šodien pavadīsi tā īsti neko nedarot. Noderētu tas, ja izveidotu šīs dienas plānu un censtos tam kaut cik sekot.

11

ŪDENSVĪRS Dziļi ievelc elpu un samierinies ar visiem šķēršļiem, kas ceļā gadīsies. Ja esi par kaut ko satraucies- pārvērt to jokā.

12

ZIVIS Intuīcija turpinās Tevi pievilt. Būs nesaprašanās ar ģimeni vai draugiem. Pievērs vairāk uzmanības tam, kad Tev jāsāk kļūt nopietnam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment