5. augusta dienas horoskops – ceri uz to labāko!

1

AUNS Pirmajā dienas pusē nav vēlami darījumi, kas saistīti ar finansiālām lietām. Labākajā gadījumā šī diena būs pilna ar pozitīvām emocijām, kas saistītas ar draugiem.

2

VĒRSIS Tev ir kārtīgi sevi jāpavēro no malas. Iespējams, ka kļūsi agresīvs, bet pats to sapratīsi pārāk vēlu. Ja neesi labā omā, centies izvairīties no impulsīviem pirkumiem.

3

DVĪŅI Tavs šarms palīdzēs tikt cauri ļoti saspringtām situācijām. Neparedzēti šķēršļi tevī radīs intrigu. Darba lietās ir ieteicams uzmanīties.

4

VĒZIS Atradīsies neiepazītā vidē, bet centies tur justies ērti. Nepieņem steidzīgus lēmumus. Būsi ļoti ietiepīgs, gribēsi pastāvēt par savu viedokli, tādēļ citi sāks pamanīt tavu spēku.

5

LAUVA Ja varēsi kontrolēt savas emoijas, tad lieliski tiksi galā ar jebkuru situāciju. Ļoti ņemsi pie sirds aizvainojumus, lai arī nav ieteicams klausīties tukšās pļāpās.

6

JAUNAVA Šodien tev vienkārši ir aizliegts čīkstēt un nepakļauties tam, kas vienkārši ir jādara. Tavi panākumi šodien būs atkarīgi no enerģijas, ko tajā ieguldīsi.

7

SVARI Šī diena tev būs ļoti pateicīga. Tomēr labie momenti vīsies ar dažādām nenozīmīgām problēmām, bet problēmas ir problēmas, un tās tev traucēs.

8

SKORPIONS Pārsteidzīgu konfliktu iespējamība pieaug. Vissvarīgākais ir tas, kas notiek tavās mājās. Neatbalsti cilvēkus, kuri pret tevi izturas agresīvi.

9

STRĒLNIEKS Šodien tev nāksies strādāt daudz intensīvāk nekā parasti. Uzzināsi jaunu informāciju, kas tev nāks ļoti par labu – beidzot!

10

MEŽĀZIS Būsi aktīvāks nekā parasti, nevarēsi nosēdēt uz vietas. Tomēr sevi ir kaut kā jāiegrožo, jo tomēr ir lietas, kas ir jāpadara. Nepērc šodien dārgas lietas!

11

ŪDENSVĪRS Kļūsi daudz jūtīgās pret agresiju, ārējām ietekmēm, kritiku. Centies izvairīties no nesaskaņām. Strīdus uzsākt būs ļoti viegli, tādēļ centies labāk to nedarīt.

12

ZIVIS Izbaudīsi darbu, ja to varēsi veikt kopā ar draugiem. Tava atbildes reakcija būs daudz lēnāka nekā parasti. Pastaigai ir iespējams pavisam negaidīts iznākums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment