5 draugu tipi, kurus vajag katram vīrietim

Padomdevējs – katram vīrietim dzīvē pienāk brīdis, kad viņam ir nepieciešams tikai apsēsties un aprunāties ar draugu, un dzirdēt kādu labu padomu. Svarīgākais ir tas, lai šis cilvēks būtu tiešām zinošs un spētu sniegt labus padomus. Bieži vien otra pusīte ir tā, kura pilda šo lomu, bet, ko darīt tad, kad problēma ir iestājusies attiecībās?

Vecpuisis – viņa attieksme pret tevi būs atkarīga no dzīves posma, kurā tu atrodies. Kad tev nav attiecību, viņš darbojas kā savedējs. Viņš atrod tev labākās sievietes un cenšas uzturēt tevi omā. Jā, labi, dažreiz “parauj” uz nevisai cienījamām darbībām, tomēr katram kaut kas tāds ir vajadzīgs. Tomēr, kad tev ir attiecības, viņš cenšas tevi turēt pie realitātes, atgādināt, ka tev ir arī draugi un ka tev ir pienākums arī pret viņiem!

Strādnieks – šis ir drauga tips, kurš ir visai noderīgs. Protams, tas nenozīmē, ka tu vari būt vārgulis, kura vietā vienmēr viss ir jāizdara. Viņš vienkārši var būt labāks par tevi kādā jomā, piemēram, mācēs sataisīt tavu mašīnu, ja būs noticis kas tāds, par ko tev nav ne mazākās saprašanas. Vai arī vienkārši viņš būs gatavs palīdzēt tad, kad būsi izdomājis mājās veikt remontu.

Sportiskais – šis drauga tips tevi motivē neapstāties ceļā uz mērķi. Vīriešiem ir jānodarbojas ar sportu lai tur vai kas. Protams, visiem nav jābūt “bodybilderiem”, svarīgākais ir nodarboties ar sportu, lai uzlabotu savu pašsajūtu un veselību. Viņam sporta zāle ir kā otrās mājās, un viņš neļaus tev cauru dienu spēlēt datorspēles, bet vilks tevi ārā no mājas, lai jūs kopā varētu pavadīt intensīvu treniņu.

Darba draugs – katram vīrietim darbā ir vajadzīgs kāds labs draugs. Tas, kurš vienmēr piesegs, tas, kurš vienmēr būs gatavs palīdzēt. Tas nenozīmē, ka jums ir arī ikdienā jābūt ļoti labiem draugiem – tām vairāk būtu jābūt kā darba attiecībām, bet, protams, ja tās iziet ārpus ofisa, tas tikai nāks par labu.

 

Avots: www.artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment