5 interesanti fakti par skūpstīšanos, kurus visdrīzāk nezināji – #3 pārsteigs!

01-longest-little-known-facts-about-kissing-488115802-UberImages-760x506

Tuvojoties Valentīna dienai, “prasās” palasīt ko romantisku. Šī informācija noderēs Valentīna dienas sarunām ar mīļoto. Ieskaties un uzzini interesantus faktus par skūpstīšanos, par kuriem iepriekš visdrīzāk nezināji.

Garākais TV ekrānu skūpsts. Garākā TV ekrāna skūpsta tituls tiek divām aktrisēm, kuras kameru priekšā skūpstījās 3 minūtes un 24 sekundes no vietas filmas Elena Undone filmēšanas laikā 2010.gadā.

Dīvaini skūpstīšanās likumi. Izrādās, ka ASV, Kolorado štatā, vīriešiem ir aizliegts skūpstīt sievieti, kamēr viņa ir aizmigusi un arī svētdienā. Toties Floridas štatā ir aizliegts skūpstīt sieviešu krūtis.

Lasi vēl: 1940-to gadu žurnāla padomi, kā pareizi skūpstīties – interesanti!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt arī pārējos interesantos faktus par skūpstīšanos!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Rihards</cite>

    Vai gadās, ka domas aizskrien pa priekšu ķermenim? Šis te palīdzēs tavam instrumentam tikt līdzi tavām fantāzijām: https://goo.gl/RYzjKj

  • <cite class="fn">Mārtiņš</cite>

    Sen taču zināms, kaa nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna un kompānija, kurā atrodies, firma, kurā strādā, arī dzīves partneris. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Piedalies lielākajās Rietumeiropas un Amerikas loterijās, izmantojot jauno, matemātiskajā statistikā balstīto stratēģiju – grupu spēli, sauktu par sindikātu, un esi gatavs jebkurām dabas kaprīzēm jau pēc nākošās izlozes. Reģistrējies pie licencēta loto brokera un jau šogad iegūsti laimestus, ar kuriem pietiks gan pirmajai iemaksai par labu auto, dāvanām tuviniekiem un kārtīgi izballēties ar draugiem. https://goo.gl/R6VdrB

Leave a Comment