Gadījumi, kad steroīdu lietošana ir nodarījusi vērienīgu kaitējumu organismam

Capture4

Nereti sportisti, vēloties paātrināt savu muskuļu attīstību, pievēršas steroīdu lietošanai. Ja sportists ir izglītots šajos jautājumos un neaizraujas ar pārmērībām, tad uz organismu atstātās sekas ir nelielas, bet šoreiz mēs paskatīsimies uz 4 cilvēkiem, kuri ir pārmērību iemiesojums.

Kendisa Ārmstronga

Attēlos zemāk varat redzēt (apakšējais kreisais attēls), kā Kendisa izskatījās pirms anabolisko steroīdu lietošanas, to lietošanas laikā (apakšējais labais attēls) un tagad (augšējais attēls). Nerunāsim aplinkus – viņai tagad ir izteiktas vīriešiem raksturīgas ārējā izskata pazīmes.

28 gadus vecā londoniete apgalvo, ka pēc steroīdu leitošanas ne vien izskatās pēc vīrieša, bet atklāj, ka viņas sievišķie dzimumorgāni ir kļuvuši par vīrišķajiem dzimumorgāniem (šeit gan viņa pārspīlē, jo šāda “transformācija” nav iespējama. Viņas klitors anabolisko steroīdu ietekmē ir kļuvis ievērojami lielāks un attiecīgi atgādina neliela izmēra dzimumlocekli). Kā stāsta pati Kendisa, viņai nekad nav bijis nodoms kļūt tik muskuļotai, bet anabolisko steroīdu lietošana noveda pie rezultāta, kādu viņa nebija gaidījusi.

a98841_Candice AMSTRONG 02

Lasi vēl: Murgs: 5 sievietes pirms un pēc steroīdu lietošanas

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt arī par citiem gadījumus, kad steroīdi ir nodarījuši lielu kaitējumu organismam!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment