5 jautājumi, kurus neuzdos gudra sieviete. Diemžēl tos uzdod katra otrā

Attiecību speciālisti un psihologi apkopojuši jautājumus, kurus nevajadzētu uzdot vīrietim. Pēc speciālistu domām, šādi jautājumu neko labu neliecina par sievietes pārliecību.  

Reizēm sievietes uzdod tik stulbus jautājumus, ka gribās burtiski izkrist zemei cauri, lai tikai nenāktos atbildēt. Bet no gudrām un pašpārliecinātām sievietēm tādus jautājumus nekad nevarēs dzirdēt.

Tiksim skaidrībā, kas tie īsti ir par jautājumiem:

5. Kā tu domā, vai man vajag notievēt/ cik daudz man vajag notievēt/ vai es esmu resna?

Pat ja tu esi miesās pilnīga, vīrietis, kurš būs tevī iemīlējies, nekad tev neteiks, ka tev nepieciešams nomest svaru. Vīrieši lieliski saprot, ka tas var tevi aizvainot.

Lasi arī: Ja tev kādā no šīm trīs vietām ir dzimumzīme, tad saturies: iespējams, tu esi ragana vai burvis!

Kāpēc es saku, ka tādu jautājumu uzdod tikai stulbas sievietes? Tas ir tāpēc, ka daudzas sievietes uzdod šo jautājumu, lai paceltu savu pašnovērtējumu. Jo viņas labi saprot, kā tieši atbildēs vīrietis. Gudras sievietes nepaceļ sev pašnovērtējumu šādā veidā.

 

4. Vai tev patīk mana draudzene? Viņa ir skaistāka?

Ja vīrietim patiktu tava draudzene, tad viņš veidotu attiecības ar viņu. Es nesaprotu un nekad neesmu sapratis, kāpēc sievietes to jautā. Piemēram, draudzene varbūt arī ir skaistāka, jā, viņa ir patīkama kā cilvēks. Bet tas nenozīmē, ka vīrietis vēlas būt ar viņu.

Vai nu sieviete ir greizsirdīga, vai arī viņai ir zems pašnovērtējums – ne viens, ne otrs vīrieti nepiesaista.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējos jautājumus

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment