Meitenes brālis aizgāja bojā smagā autoavārijā. Pēc 10 gadiem vecāki viņai paziņoja traku noslēpumu, kas lika izplūst asarās

Vairākos dzīvesstila medijos parādījies stāsts par Teksasas iedzīvotāju Moniku Salinu (Monique Salinas), kura atzīst, ka savas dzimšanas dienas svinības ik katru gadu ļoti negaida! Tieši otrādi, šī diena viņai ir pārdzīvojums! Kādēļ tā?

Dzimšanas diena ir reizi gadā un visi to gaida ar nepacietību un jau laikus domā plānus šim vakaram. Taču šī meitene negaida šos svētkus. Vai viņai nepatīk pārsteigumi, ballītes, dāvanas vai apsveikumi?

Nē! Daudzus gadus atpakaļ – tieši meitenes dzimšanas dienā  – sabruka liela daļa viņas pasaules. Kad meitenei bija vien pieci gadi liktenis aizsauca autoavārijā viņas mīļoto brālīti Maiku, bet vairākus gadus vēlāk atklājās pārsteidzošs noslēpums!

Lasi arī: Ja tev kādā no šīm trīs vietām ir dzimumzīme, tad saturies: iespējams, tu esi ragana vai burvis!

Meitene izplūda asarās uzzinot to!

Meitenīte ļoti smagi pārcieta brālīša nāvi. Viņi ar Maiku bija gan ģimene, gan draugi un bija nešķirami. Monika katru dienu lūdzās Dievu, lai tas atgriež viņas brālīti… Kopš Maika nāves ir pagājuši 10 gadi. Lai arī tagad sāpes ir rimušās, Monika vienmēr atcerās par savu mīļoto brālīti. Un tā Monika gatavojās atzīmēt savu 15 gadu dzimšanas dienu. Meitenei šis vecums likās ļoti īpašs!

Atbilstoši viņas dzimtas un izcelmes valsts (Meksika) tradīcijām, tieši šajā vecumā meitenes kļūst pieaugušas. Lai arī Monika ar ģimeni dzīvo ASV, šī diena bija ļoti svarīga arī viņai. Pirms dzimšanas dienai Monikai jautāja ko viņa vēlas saņemt šajos svētkos, uz ko meitene atbildēja, ka viņai dāvanas nav nepieciešamas. Viņa tikai vēlējās, lai daļiņa no brāļa Maikla būtu šeit (viņa domāja kādu bildi vai piemiņas lietu).

Neticami, bet šī vēlēšanās piepildījās, pie tam daudz tiešāk, nekā meitene bija iedomājusies! Izrādījās, ka vecāki pēc Maika nāves ziedoja viņa ķermeņa orgānus citas dzīvības glābšanai. 

Maikla sirds tika šai 8 gadīgajai meitenei Obrijai Rivzai.

Bez sirds transplantācijas viņa būtu mirusi. Maika sirds šobrīd pukst viņas krūtīs. Sūtījumi bija anonīmi, tādēļ Monikas ģimene nezināja neko sīkāk. Tikai pēc 10 gadiem viņi spēja meitai atklāt, ka Maika sirds pukst kādas jaunas meitenes sirdī.

Ieraugot Obriju un uzzinot viņas vēsturi, Monika nespēja turēt asaras. Viņa tik ļoti sapņoja, lai Maiks būtu atkal viņai blakus. Apskaujot Obriju, Monika spēja atkal no jauna sajust viņa sirdi.

Lasi arī: 5 jautājumi, kurus neuzdos gudra sieviete. Diemžēl tos uzdod katra otrā

Lūk, šāda dzimšanas diena atmiņā paliks vienmēr! Ja tev patika šis stāsts, tad noteikti padalies ar šo ar saviem draugiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment