Viņam bija 19, un viņai bija 52 gadi – kāda bija precēta pāra dzīve, kurā līgavainis bija 33 gadus jaunāks par sievu

Nestandarta laulībās vecuma ziņā bijušas visos laikos – gan pagātnē, gan mūsdienās. Tikai tagad nestandarta attiecības ir kļuvušas diezgan stereotipiskas – visbiežāk jauna meitene, kas nevar lepoties ar lielu naudu, apprec vecu, bet bagātu vīrieti.

Mūsdienās, it īpaši bagātnieku vidū, tas notiek visu laiku – jaunās daiļavas jaunību labprāt apmaina pret vecu naudu.

Starp parastajiem cilvēkiem ar standarta algām tas ir reti redzams, un parastajā dzīvē jūs diez vai redzēsiet 20-25 gadus jaunāku sievu nekā viņas vīrs, kurai ir vidējie ienākumi.

Bet ir arī izņēmumi. Turklāt ir divkārši izņēmumi – mēs esam pieraduši, ka šādās nesakritībās sieviete parasti ir daudz jaunāka par vīrieti.

Bet Pīteram un Sjūzenai izrādījās otrādi – viņai bija 52, bet viņam bija tikai 19, bet pāris tomēr apprecējās, lai gan šo laulību neatbalstīja neviens no abu pušu radiniekiem.

Kad Pīters pirmo reizi ieraudzīja Sjūzenu, viņam bija tikai 16 gadi – viņa bija jauna mātes paziņa un sniedza privātstundas spāņu valodā. Tad Sūzanai bija 49 gadi, viņa bija šķīrusies, no pirmās laulības viņai bija divi pieauguši bērni. Pēc izskata viņa bija pilnīgi parasta sieviete, nevis Andželīna Džolija, turklāt viņai nebija miljonu. Vidēji skolotāja ienākumi.

Lasi arī: Meitenes brālis aizgāja bojā smagā autoavārijā. Pēc 10 gadiem vecāki viņai paziņoja traku noslēpumu, kas lika izplūst asarās

Neskatoties uz to, jaunais Pīters viņu iemīlēja. Bet sākumā viņš par to nevienam neteica, jo pats bija nobijies par savādajām jūtām pret sievieti, kas vecāka par 33 gadiem. Kā vēlāk teica pats Pīters, viņš Sjūzenu uzreiz uztvēra kā Sievieti, nevis kā “otro māti”. Un viņam viņa bija daudz interesantāka nekā  vienaudži.

Lai bieži redzētu Sjūzenu, Pīters sāka mācīties spāņu valodu viņas grupā, lai gan, kā vēlāk izrādījās, šī valoda viņam nemaz nepatika. Bet ko tik jūs nedarītu mīlestības labā!

Pirmos 2 gadus Sjūzanai pat nebija aizdomas, ka šis jauneklis ir viņā iemīlējies. Bet tiklīdz Pīteram apritēja 18 gadi, viņš beidzot kļuva drosmīgāks.

Šo 2 gadu laikā viņš saprata, ka patiešām mīl Sjūzenu, un viņam absolūti vienalga par lielo vecuma atšķirību un sāniskiem skatieniem, ko izraisītu šādas attiecības. Kādu dienu viņš nolēma sievietei visu izstāstīt. Savukārt Sjūzena lūdza dot viņai laiku pārdomām – sievieti biedēja arī vecuma starpība un tas, kā citi reaģēs uz viņu attiecībām.

Lasi arī: Onkulim viss patika – modele parāda uz ko tieši uzķērās viņas vīrs miljardieris

Pārsteidzoši, ka atšķirībā no daudziem citiem radiniekiem, viņu atbalstīja Sjūzenas bērni! Bet daudzi citi  viņiem pagrieza muguru.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kādas ir Pītera un Sjūzenas attiecības šobrīd un vai viņi vēl ir kopā

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment