Onkulim viss patika – modele parāda uz ko tieši uzķērās viņas vīrs miljardieris

Kurš no jums dzirdējis par modeli vārdā Ksenija Deli? Savulaik viņa ieguva pasaules slavu filmējoties Džastina Bībera videoklipā «Wat Do You Mean» kā arī iekarojot FOTO un modes biznesa virsotnes.

Tomēr visa meitenes dzīve mainījās, kad viņa sāka satikties ar ēģiptiešu miljardieri.  Pirms tam moldāvu izcelsmes modeles pāris gadus satikās ar mūziķi Jegoru Krīdu. Bet pēc attiecībām ar savu jauno mīlestību, Ksenijas vārds izskanēja visā pasaulē. Cilvēki bija pārliecināti, ka viņa ar tobrīd 66 gadus veco Osamu Fati Al-Šarifu satiekas tikai naudas dēļ. Viņas galvē neielīdīsim, tomēr fakts kā tāds – kopā viņi ir arvien.

Lasi arī: Viņam bija 19, un viņai bija 52 gadi – kāda bija precēta pāra dzīve, kurā līgavainis bija 33 gadus jaunāks par sievu

Vienlaikus daudzām sievietēm Ksensijas stāsts izklausās kā spanis un viņi uzskata, ka viņas dzīve ir kā pasaka. Skaistule apprecējās ar ēģiptiešu miljardieri. Ksenijas dzīvi varot salīdzināt ar pasaku par Pelnrušķīti.

Parasta meitene no Moldovas apprecējās ar turīgu vīrieti, kurš tagad pasniedz savai mīļotajai dārgas dāvanas, neuzdrošinoties atteikt un ļauj meitenei izrādīt svau skaisto dzīvi Instagram. Atgādināsim, ka 30 gadus vecās Ksenijas vīram ne tik sen bija 66 gadi. Tomēr vecums nav šķērslis mīlestībai, kā mēs zinām.

Pāris apprecējās 2016. gadā Grieķijas Santorini salā un viņiem piedzimis meita.

Laulāto vecuma starpība ir 36 gadi.

Tīmeklī zem Ksenija bildēm sekotāji raksta:  “Ak, kāda sieviete”, “Ksenija, tu esi dievišķa”, “Cik skaisti”!

“Ideāli”, “Ne sieviete, bet dieviete”! Ir arī ironiskāki komentāri: “Laimīgais vectēvs”, “Tagad vecais vīrietis uzlecis augstu”, “Vecis zina ko nopirka!”, “Tagad saprotu uz ko onkulis uzķērās”!

Lasi arī: 5 jautājumi, kurus neuzdos gudra sieviete. Diemžēl tos uzdod katra otrā

Ko jūs domājat par šādām attiecībām? APslayies meitenes bildes raksta otrā lapā!

Vai viņa ir kopā ar miljardieri naudas vai mīlestības dēļ? Nobalso raksta otrā lapā apakšā!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment