5. jūnija dienas horoskops – rīkojies pēc saviem ieskatiem!

1

AUNS Tev vienkārši tā visa ir par daudz. Centies ierobežot savas vēlmes un pievērsies vajadzībām. Būsi patīkami pārsteigts par tuvu draugu rīcību.

2

VĒRSIS Tev ir jāļauj citiem cilvēkiem izteikties. Šodien nedrīksti būt ietiepīgs, nedrīksti parādīt citiem savas vājās vietas. Vakarpusē ir sagaidāmas labas ziņas.

3

DVĪŅI Padomā par savām prioritātēm, neklausies tajā, ko tev saka un māca citi cilvēki. Tu pats labi zini, kas tev ir vajadzīgs visvairāk, un pēc saviem ieskatiem ir ieteicams rīkoties.

4

VĒZIS Uz brīdi šķitīs, ka esi palicis viens, bet tas nāk tikai par labu, jo tev ir daudz, par ko domāt. Beidzot akmens no sirds ir novēlies, bet drīz jau tev parādīsies nākamais.

5

LAUVA Neko nespied sev. Šodien tev ir jādara tikai tas, ko pats vēlies. Ja spiedīsi sevi, kļūsi vēl nelaimīgākais. Šodien skaidri sapratīsi, ka pagātne ir pagātne, un tur tai arī jāpaliek.

6

JAUNAVA Jo tuvāk kādu sev pelaidīsi, jo lielāku risku uzņemies. Bet tu vari atļauties to darīt, ja jūti, ka sirdī esi norūdījies. Šodien neaizvaino citus, viņi to var ņemt pie sirds.

7

SVARI Tiec galā ar to, ko esi apsolījis citiem. Nedrīksti šodien nevienu pievilt, jo tas var pamatīgi sagraut uzticību. Mēģini atbrīvoties un neliedz sev izpriecas.

8

SKORPIONS Nevienam nav jāzina par taviem slēptajiem plāniem. Ja arī kāds tevi cenšas par to pārliecināt, tu neesi nevienam neko parādā. Šodien turi stingru mugurkaulu.

9

STRĒLNIEKS Liksies, ka pamats zem kājām brūk, bet visu ir iespējams salabot. Nevajag skriet laikam pa priekšu, labāk koncentrējies uz šodienas svarīgākajiem notikumiem.

10

MEŽĀZIS Daudz varēsi runāt, bet diezin vai to arī patiešām domāsi. Nesapriecājies par ātru. Šodien nav ieteicams veikt nekādus lielus pirkumus.

11

ŪDENSVĪRS Rīkojies tā, kā uzskati par pareizu. Šoreiz situācija ir principa jautājums. Ja nevari pie sevis noturēt kādu cilvēku, tad viņam tur nemaz nav jābūt.

12

ZIVIS Nāksies respektēt citu viedokli. Ir svarīgi, ka ieklausies un tiešām uzklausi, jo tas tev pašam vēlāk noderēs. Nepašaubi savas prāta spējas, dari visu, kas ir tavos spēkos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment