Ja katru rītu izdarīsi šīs 5 lietas, garantēts, ka kļūsi par laimīgu cilvēku!

  1. Viņi pamostas ar pateicības izjūtu.

Viņi iesāk dienu ar mīlestību un vienmēr atrod lietas, par ko būt pateicīgiem, neatkarīgi no tā, cik grūta diena gaidāma. Bieži vien tās ir lietas, ko mazāk laimīgi cilvēki uztver kā pašsaprotamas un daudz neievēro.

  1. Viņi katru dienu uzsāk kā jaunu mūžu.

Viņi zina, ka jauna diena ir iespēja uzsākt kaut ko jaunu un darīt kaut ko citu. Varbūt vakardien viņi izgāzās, bet šorīt ir jauna diena piedzīvojumiem un panākumiem.

  1. Viņi lasa.

Katru rītu viņi palasa kādu pozitīvu informācijas avotu, kas attīsta viņu personību, vairo zināšanas un vingrina prātu.

  1. Viņi saglabā vienkāršību un nesteidzas.

Laimīgi cilvēki sagatavojas dienai jau iepriekšējā vakarā – izvēlas apģērbu, sagatavo pusdienas līdzņemšanai. Viņi cenšas pēc iespējas samazināt no rīta veicamo uzdevumu sarakstu, tāpēc parasti bez steigas paspēj uz darbu laikā.

  1. Viņi vingro.

Vingrošana no rītiem “iedarbina” vielmaiņas procesus, stimulē smadzeņu darbību un ļauj cilvēkam justies garīgās un fiziskās enerģijas pilnam visu atlikušo dienu. Daudziem laimīgiem cilvēkiem ikrīta treniņi ir neatņemama dienas sastāvdaļa.

Avots: mindbodygreen.com

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Izrādās, tas ir vienkārši.</cite>

    Kā nopelnīt 800 € vienā dienā? Izrādās, baigi vienkārši. Vakar uzgāju vienu adresi, saucās “JackpotsStrategy” https://goo.gl/3OxSEu un viņa principā piedāvā uzģenerēt loterijas skaitļus, balstoties uz dažādiem algoritmiem. Prikola pēc izdomāju, ka nav ko zaudēt, jo loterijas biļete maksāja ap 10-20 € (šobrīd tur ir pieejams kupons ar 50% atlaidi) un tā nav baigā nauda. Šorīt skatos, ka dažas no nopirktajām biļetēm ir izrādījušās veiksmīgas (uzminēti 60-70% skaitļu) un laimēti apaļi 800 €. Neslikti priekš ieguldītiem 10-20 €, ne? 🙂

Leave a Comment