5 lietas, ko vajadzētu izdarīt bārā kaut vienu reizi mūžā

1. Sākt sarunu ar bārmeni

Nav svarīgi, par ko jūs runāsiet, par to, kā no rīt no tevis aizgāja sieva, kura pat nebija tava. Galvenais lai tu pakomunicē ar cilvēku, kas ir dzirdējis daudzus citus cilvēku bēdu stāstus, ko sauc par bārmeni. Plus tev vēl viņš iedos bezmaksas Wi-fi paroli.

2. Uzcienāt ar kokteili svešinieci

Un kad viņa pārsteigti pacels acis, velti viņai arī savu skatienu. Un pēc novērsies. Un, galvenais nesēdies pie viņas galdiņa ar neticami smieklīgu jociņu: “Tagad tu man esi naudu parādā par kokteili, skaistulīt!” Labāk paliec par svešinieku pie bāra letes (vēl jo vairāk tev ir zināma Wi-fi parole).

3. Nokliegties “Visiem dzērieni uz mana rēķina!”

Ja tev paveiksies, tualetē ir logs. Vēl jo vairāk noveiksies, ja tas nebūs aizslēgts.

4. Pajautāsi bārmenim pārslēgt citu kanālu

Piemēram, uz kādu koncerta tiešraidi. Iespējams, daudzus tas uzvilks, ja, piemēram, visi skatīsies hokeja maču, tāpēc labāk izvēlies tad citu piemērotāku laiku.

5. Iesaisties vārdu apmaiņā ar citiem bāra apmeklētājiem

Kad strīds pāries kulminācijā, pasaki saviem draugiem “Puiši, es par sevi neatbildu, turiet mani!”Labi ja tevi izšķirtu jau pirms kaušanās, tas būtu efektīgi un nesāpīgi.

Avots: www.maximonline.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Ne vienmēr un visos bāros drīkst atļauties visādas vaļības. Kas atļauts Jupiteram, nav atļauts vērsim. Bet nu skaidrs, ka jebkurā gadījumā, ir daudz labāk, ja esi materiāli situēts, nekā pliks un nabags.
    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment