5 lietas, kuras nezināji, ka sagaidi no sievietes

1. Uzticamība

Lai arī kā kuram šķistu, vīrietim ir ļoti svarīgi, lai sieviete būtu uzticama un stabila. Neuzticīga sieviete grauj vīrieša pašapziņu, tādēļ ir jābūt pārliecinātam par to, ka blakus ir cilvēks, kurš nepievils.

2. Pilnība

Protams, neviens nav perfekts, bet ir svarīgi, ka cilvēks ir pilnvērtīgs – ka sieviete apzinās savu vērtību, ka viņai ir savs viedoklis, ka viņa zina, ko vēlas no dzīves un ir stabila. Ja būsi kopā ar sievieti, kura “lidināsies pa mākoņiem” – kas tur nopietns var sanākt?

3. Spēks

Šeit, protams, nav runa par to, ka tavai sievietei ir jābūt svarcēlājai – runa ir par iekšējo spēku, kam ir jāpiemīt katrai sievietei. Dzīvē vienmēr ir kādi šķēršļi, kuriem ir jāmāk tikt pāri, un, ja tava sieviete būs iekšēji spēcīga, tas jums atvieglos jebkura kalna pārkāpšanu.

4. Devīgums

Kurš var izturēt sievieti, kura visu laiku tikai ņem, bet neko nedod pretī? Mīlestībai ir jābūt devīgai, tā nedrīkst skaitīt un būt skopa. To, vai viņa tāda būs, var redzēt pēc tā, kā viņa izturas pret citiem. Ja viņa ir laipna un devīga, tad tāda, visticamāk, būs arī pret tevi.

5. Gudrība

Iedomājies – skaista un gudra sieviete. Tas tik ir ķēriens! Un kāda gan jēga no skaistas sievietes, kurai galvā nav praktiski nekā? Nekāda, protams. Ja esi atradis gudru sievieti, tad nelaid viņu vaļā!

 

Avots: www.goodmenproject.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment