5 lietas, kuras Tu sapratīsi tikai tad, kad Tu tās piedzīvosi

Arī, dzīvi mainoši, notikumi katram cilvēkam var būt citādāki. Pats notikums pat var būt viens un tas pats, bet sajūtas dažādiem cilvēkiem ir atšķirīgas. Šeit būs situāciju piemēri, kuras tu nesapratīsi, ja nepiedzīvosi:

  1. Īsta mīlestība

Jebkurš cilvēks, kurš ir spēris kāju uz šīs interesantās zemes, ir mēģinājis mīlestību ietērpt vārdos, bet katram tas izdodas citādāk un neviens nav tiesīgs teikt, ka tā nav patiesība. Cilvēkiem, kuri nav piedzīvojuši īstu mīlestību, no šīm definīcijām netop skaidrāks, kas tad īsta mīlestība. To var piedzīvot, bet nevar aprakstīt.

  1. Zaudēt savu tuvāko

Dzīve ir īsa un mēs neviens nezinām, kad pārtrūks mūsu dzīves pavediens un, kad tas notiks ar mums mīļajiem. Kad tev tuvs cilvēks aiziet no dzīves, ir neparakstāmi grūti izteikt savas sajūtas. Ja kāds uzdrošinās pateikt “Viss kārtībā. Es saprotu.”, tad tiek nodarīts lielāks ļaunums nekā labums. Mēs visi saprotam, ka mēs visi mirsim, bet, kad tas notiek, tad tas tā pat ir nepatīkams pārsteigums.

  1. Vecāku lepnums

Tas ir viens no skaistākajiem skatiem dzīvē, kad var novērot vecāku acis iemirdzamies, par to, ko viņa atvasīte ir paveikusi. Vecākam neinteresē, cik niecīgs vai grandiozs ir sasniegums, viņu vienkārši pārņem lepnums, redzot savu bērnu darbojamies. To ir viegli novērot, bet ļoti grūti saprast, kādas izjūtas pārņem vecākus šajā brīdī. Šis lepnums ir mazliet komplicēts, jo vecākiem ir lepnums par to, ka viņi ir vecāki un ir lepnuma arī par savu bērnu.

  1. Neiederēšanās sajūta

Daudzi no mums ir sociālie tauriņi. Visur, kur mēs aizlidojam, tur jūtamies kā mājās un pilnvērtīga daļa no sabiedrības. Tas ir arī atkarīgs no tā vai tu esi intraverts, vienpatis vai ekstraverts, komunikācijas guru. Daži nav ne intraverti, ne vientuļi, bet tik un tā šķietami nejūtas iekļauti sabiedrībā, nevar atrast “savu vietu”. Tā ir unikāla un nomācoša sajūta, kuru nav iespējams saprast citam cilvēkam.

  1. Apziņa, ka “Tavs laiks ir pienācis”

Ne visiem no mums būs dota tāda iespēja, saprast un apzināties, ka tūlīt tu pametīsi šo pasauli un aizvērsi savas acis uz mūžiem. Mēs, pasaulē palikušie, varam tikai minēt, kādas sajūtas tevi pārņem tieši pirms nāves. Vai tā ir spēcīgas sajūtas, vai tieši pretēji- tu atslābsti un piedzīvo tādu kā apgarotību, vieglumu. Mums atliek tikai minēt.

Avots: elitedaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment