5 lietas, kuru dēļ tu slikti izskaties

Kafija

Kofeīns nogalina antioksidantus, kas padara tavu ādu elastīgu. Ja negribi izskatīties par pievilcīgu mūmiju, dzer ne vairāk kā tikai divas tasītes dienā.

Kafijas vietā labāk dzer zaļo tēju. Zaļā tēja arī satur kofeīnu, bet ne tik daudz kā kafija. 

Pusfabrikāti

Mēs regulāri rakstām par to, cik maz pusfabrikātos ir labuma – bet jāatkārtojas būs arī šoreiz. Pusfabrikāti ne tikai padara tevi resnāku, bet bojā tavu ādu – noteikti produkti satur rafinētus ogļhidrātus, kas izraisa ādas iekaisumus.

It īpaši ja darbā gribas kaut ko iekost, labāk nopērc riekstiņus un grauz tos. 

Miegs uz vēdera

Maisiņi, zilie loki zem acīm – šķiet, kāpēc gan jāpiemin gulēšana uz vēdera? Atbilde ir meklējama asins cirkulēšanā. Miega laikā, asins cirkulācija samazinās, guļot uz sejas asins sastingst uz sejas un veido zilos lokus zem acīm.

Alerģija

Alerģijas laikā tu šķaudi, klepo un berzē acis. Siena drudzis – saucas alerģijas laiks, kad uz tavas ādas veidoja dažādi izgulējumi, nieze, lieli zili loki zem acīm. Kā arī acis kļūst sarkanas, iekaist. Ja tu negribi divreiz izskatīties pēc pandas, nopērc vitamīnus un anti – alerģiskus preparātus. Dzer tos regulāri. 

Sastāvējies gaiss

Pamosties ar sarkanām niezošām acīm, iemesls ir sastāvējies gaiss tavā istabā. Gaisam ir jācirkulējas, gulēt ar atvērtu logu vai labāk ievies gaisa mitrinātāju savā māja. 

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment