5. maija dienas horoskops – necenties izpatikt!

1

AUNS Nevajag domāt, ka visi ir nostājušies pret tevi – tas tā pavisam noteikti nav. Iedomājies sevi citu vietā un tikai tad iedrošinies nosodīt – redzēsi, ka tas nemaz nav vajadzīgs.

2

VĒRSIS Tava uzticība ir sākusi klibot – nedrīksti tā iziet ārpus rāmjiem un rīkoties pretēji saviem prinicipiem – padomā par to!

3

DVĪŅI Tava ziņkārība šodien liks tev uzzināt mazliet par daudz – tādēļ sākumā padomā, vai tev vispār vajag visu zināt – mazāk zināsi, labāk gulēsi!

4

VĒZIS Tu būsi ļoti pārliecināts par sava viedokļa pareizību, un tas arī ir to vērts. Motivē sevi mazliet vairāk, lai darītu lietas, kas šobrīd ir patiešām svarīgas.

5

LAUVA Vēlēsies būt vadībā un parādīt, cik labs un pareizs esi. Tomēr ir cilvēki, kuriem to nevajag rādīt, jo viņiem ir ļauns plāns tevi sākt izmantot savām vajadzībām.

6

JAUNAVA Tev vienkārši šodien gribēsies visu izdarīt pareizi. Visam jābūt kārtībā, un to arī prasīsi no pārējiem cilvēkiem. Centies būt nosvērts un pieklājīgs.

7

SVARI Tev gribēsies, lai viss norit vienkārši, bez liekas piepūles, bet tu pats esi tas, kas visu sarežģī. Tev tiek dota iespēja – izmanto to, vai arī, ja nevēlies, tad nepieņem to.

8

SKORPIONS Šodien visu raksturos milzīgas kaislības. Nebūs tādu vidusmēra izjūtu – vai nu kaut ko gribēsi nenormāli vai negribēsi vispār. Centies sevi neierobežot!

9

STRĒLNIEKS Enerģija, dzīvesprieks un jautrība- tāda būs tava šodiena. Ja jūti, ka kaut kas visā nav tīrs, nemeklē problēmas, šoreiz labāk būs nezināt.

10

MEŽĀZIS Gribēsi, lai visi tevi apbrīno, bet, lai tā notiktu, kaut kas ir jāizdara. Ja pieķersies kārtīgi savam šā brīža mērķim, tad sasniegsi vairāk nekā būsi cerējis.

11

ŪDENSVĪRS Šodien tev apkārt būs nepieciešama liela sabiedrība. Nekautrējies lūgt palīdzību, jo viens īsti galā netiksi. Nepatiks, ka apstrīd tavu viedokli, bet tā nu tie cilvēki dara.

12

ZIVIS Ieklausies, ja kāds cenšas tev atvērt acis. Saprotams, ka vēlies iet vieglāko ceļu, tomēr šobrīd tev būs jāpieņem kardināli lēmumi,ja vēlies būt laimīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment