5 minūtēs pagatavojama uzkoda, kas savulaik bija cieņā katrā padomjlaika ģimenē: ātri un garšīgi!

Gribu padalīties ar kādu senas un vienkāršas uzkodas recepti, kas padomju laikā bija popularitātes virsotnē.

Kad mēs ar vīru apprecējāmies, ciemojoties pie viņa mātes, viņa bieži mūs cienāja ar šo ēdienu, nosaucot to par “ebreju uzkodu”.

Interesanti, vai tavā ģimenē šis ēdiens arī bija populārs? Dažreiz mana vīramāte to gatavoja tikai ar kausētu sieru, dažreiz pievienoja vārītu olu.

Katru reizi sanāca pārsteidzoši garšīgi. Īsāk sakot, šī uzkoda kļuva par daļu no mūsu ģimenes ēdienkartes: to ir viegli pagatavot, sastāvdaļas vienmēr ir pa rokai, un visiem garšo.

 

Lasi arī: Kad aukstā laikā vislabāk laistīt orhideju, lai varētu baudīt skaistus ziedus

 Lasi arī: Globa prognozē lielas pārmaiņas no 10. novembra: 3 zīmes ir Merkura favorīti

Lūk, sastāvdaļas:

3 vārītas olas;

2 kausētas siera kārbiņas;

100 grami cietā siera;

2-3 ēdamkarotes majonēzes;

2-3 daiviņas ķiploku;

Sāls;

Melnie maltie pipari pēc garšas.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu ar bildēm – soli pa solim

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment