5 mīti par mobilo telefonu baterijām un to lādēšanu

Uzlādēt var tikai pilnīgi izlādētu mobilo

Ļoti vecs mīts, kas nodots no vienas paaudzes citai. Mūsdienās baterijas ir nomainījušās uz litija – polimēra baterijām, un mūsdienās nerada nekādas problēmas baterijām, ja tās atstāj lādēt uz nakti. Galvenais nevar šīs baterijas pilnībā izlādēt.

Nevar ilgi atstāt pie elektrības uzlādētas baterijas

Ja mikroshēma norāda pilnu uzlādes līmeni. Tātad jūs varat droši atstāt sīkrīku savienotu ar strāvas padevi vismaz uz nakti. Tādā veidā tu nekādā gadījumā nevarēsi sabojāt bateriju.

Lādētājam ir jābūt oriģinālam no ražotāja firmas

100%  mīts! Mūsdienās lādētāju vados ir iestrādāts čips, kas atpazīst visu veidu mobilo telefonu ieejas. Vienīgais ja iegādāsies kādu kreiso ķīniešu darinājumu – lādētāja vadu, tad var ieilgt lādēšanās process, jo šāda veida vadi nespēj sniegt pietiekamu jaudu. Pirms iegādājies adapteri uzzini, kādi ir tā parametri. Nav jāpārmaksā nauda tikai par brendu.

Kamēr telefons lādējas, to nevar lietot

Ja telefons lādējas, tu vari to lietot, zvanīt, sūtīt sms un lietot sociālos tīklus.  Vienīgais samazinās tava mobilā  telefona procesora ātrumu ir spēļu spēlēšana, tavs telefons var pārkarst.

Atslēdzot WI-fi vai GPS, tava baterija telefonam tik ātri neizslēgsies

Jā atslēdzot šīs iespējas tiešām tik ātri baterija nepaliek tukša. Vienīgais ko var pateikt,ka GPS netērē tik daudz bateriju kā 3G vai 4G internets.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment