5 neticamākie fakti par seksu – izmanto tos savā labā!

1. Smagāki vīrieši spēj ilgāk nodarboties ar seksu. Vidējais laiks slaidiem vīriešiem ir 1 minūte un 48 sekundes, kamēr druknākiem vīriešiem šis laiks aptuveni 4 reizes lielāks – 7 minūtes un 3 sekundes!

a98314_sex-fact_4-fat

2. Vīrieša sperma spēj mazināt rīta nelabumu. Profesors Gordons Gallups ir atklājis, ka bērna tēva spermas regulāra uzņemšana spēj ievērojami mazināt rīta nelabumus grūtniecei!

a98314_sex-fact_3-sperm-pregnant

3. Liela daļa vīriešu izmanto erekcijas pastiprinošos medikamentus. Ja būsim precīzi, tad 65% no pasaules vīriešiem.

Lasi vēl: 5 pārsteidzoši fakti par seksu, kurus nezināja neviens

a98314_sex-fact_6-man-thinking

4. Vibratori tika izmantoti kā ārstēšanas metode sievietēm 19.gadsimtā beigās. Sievietes, kuras tajā laikā cieta no garīgām saslimšanām, kurām bija raksturīga trauksmainība un histērija, tika piemērota ārstēšanās metode, kur vagīnā tika ievadīts vibrators. Sievietes tādā veidā saniedza orgasmu un kļuva daudz harmoniskākas.

a98314_sex-fact_9-hysteria

5. Vīrieša pirkstu garums liecina par to, cik garš ir viņa loceklis. Ja vienas rokas zeltneša un rādītājpirksta garumi ir vienādi, tad tev noteikti locekļa garums ir virs vidējā.

a98314_sex-fact_7-penis-lenght

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">osikx</cite>

    a man vienai rokai vienadi otrai atskjiras… tiesa arii viena ola lielaka par otru…

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Vai tev jau ir kādi plāni uz Valentīndienu? Vai esi jau dabūjis kādu, kura vismaz minetu uztaisīs par pavītušu rožu buķeti?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! Satiec savu Sapņu Otro Pusīti jau pirms Valentīndienas! Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

  • <cite class="fn">Nāc caur šo saiti un saņem vienu biļeti bez maksas: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos vairāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas.

Leave a Comment