5 noslēpumainas lietas, kas viņu padara uzbudinātu

1. Amerikāņu kalniņi

Teksasas Universitātes zinātnieki atklājuši, ka cilvēkiem, kuri tikko izkāpuši no amerikāņu kalniņu vagoniņa, pretējā dzimuma pārstāvis šķiet daudz pievilcīgāks. Pētījumā pierādījās, ka adrenalīna veidošanos katalizējošas aktivitātes palielina pievilcīguma uztveri.

Izmanto izdevību: Tev nav jāiekaro visi pasaules amerikāņu kalniņi, vienkārši izvēlies šausmīgākās no šausmu filmām, iekārtojieties ērtāk gultā un neaizmirsti blakus, pa rokai, novietot masāžas eļļu.

2. Tava krekla krāsa

Ročesteras Universitātē veikts pētījums pierādīja to, ka sievietēm iekārojamāki šķiet vīrieši, kuri nēsā tieši sarkanas krāsas apģērbu. Zinātnieki secinājuši, ka tas skaidrojams pavisam vienkārši – vēsturiski sarkanā krāsa simbolizēja bagātību un varu.

Izmanto izdevību: Nēsā sarkanu apģērbu. Ja šī krāsa tev šķiet pārlieku uzkrītoša, sarkana krekla vai džempera vietā izvēlies sarkanas apakšbikses.

3. Deju kustības

Kāds pētījums atklājis, ka sievietes plašu kustību amplitūdu, dažādas un ātras kustības uzskata par iekārojamām, jo tās ziņo, ka dejotājs ir stiprs, lokans un dzīvotspējīgs. Zinātnieki to apstiprina informējot, ka vīrieša dejošanas veids liecina par fizisko veselību.

Izmanto izdevību: Kāju pārvietošana ar bikšu kabatās iebāztām rokām tev diži daudz nepalīdzēs. Tā vietā, aicini sev simpatizējošo meiteni dejot un uz deju grīdas rādi visu, ko māki. Iespējams, ir pienācis īstais brīdis iemācīties jaunas kustības?

4. Neizmanto dezodorantu

Neizmanto dezodorantu – kā liecina Kalifornijas Universitātes zinātnieku iegūtā informācija, viņai patīk tavs dabiskais ķermeņa aromāts. Zinātnieki apstiprināja pamatojot to – vīriešu padušu sviedri liek paaugstināties sievietes kortizola līmenim, tas ir hormons, kas saistīts ar uzbudināšanos.

Izmanto izdevību: Pasvīstiet kopā. Dodieties pārgājienā. Ja apskāviena laikā viņa saka, ka tu smirdi pēc sviedriem, jūs noteikti nesaderat kopā. Tomēr, ja viņai tas patīk, būsi viņu notvēris.

5. Sarkanvīns

Ja satiekoties viņa izvēlas sarkanvīnu, vakars būs izdevies. Florences Universitātes zinātnieku veiktā pētījumā atklājies, ka sievietēm, kuras dienā izdzer divas glāzes sarkanvīna, ir augstāks seksuālās iekāres līmenis kā vīna nedzērājām.

Izmanto izdevību: Piedzērusies un nevīžīga – tas nav mērķis, uz kuru tiekties. Labāk uzaicini viņu uz vīna degustāciju. Tev noteikti jāzina arī tas, ka, izdzerot vairāk nekā divas glāzes vīna, tiek samazināts asins pieplūdums ģenitālijām, to nu gan tev negribētos panākt.

Avots: www.menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment