5 padomi pirmajiem randiņiem, kas palielina izredzes uz otro randiņu

Pirmais randiņš vienmēr ir iemesls uztraukumam. Neatkarīgi no tā, cik daudz pirmajos randiņos mēs esam bijuši, tie vienmēr radīs spriedzi.

Ko jūs varat darīt, lai otrais randiņš notiktu? Pēc ekspertu domām, ir daži klasiski randiņu padomi, un mums noteikti vajadzētu tos izmēģināt. Tāpēc apkopojām galvenos paņēmienus un nolēmām ar tiem dalīties.

Smaids un flirts

Ja vēlaties labi pavadīt pirmo randiņu, ķermeņa valoda ir viss. “Neliels pieskāriens un tiešs acu kontakts ir ļoti noderīgs,” norāda attiecību eksperte Sūzena Trombeti. Nedaudz koķeti smaidi un viegli pieskārieni ir lielisks veids, kā izklaidēties pašam un iekvēlināt dzirksti otrā, ja jums šī persona patīk.

Laiks ir kontrolēts: saglabājiet randiņu īsu un patīkamu

Pirmajos randiņos ir jāpārbauda, vai jūs abi labi saprotaties. Jums nav jāpavada kopā garas stundas, lai pārliecinātos, vai starp jums ir ķīmija vai arī nav izveidojusies pievilcība. Tāpēc, kā saka Trombeti: “Nekavējieties pārāk ilgi pirmajā randiņā. Tas uz jums abiem radīs lielu spiedienu.” Uzturiet to vieglāku un atstājiet kaut ko jauku otrajam randiņam.

Esi ļoti laipns pret personālu

Ja jūsu pirmais randiņš ietver vakariņas restorānā, noteikti izturieties laipni un ar cieņu pret viesmīļiem. Vakariņu laikā kaut kas var notikt nepareizi, personāls var izdarīt kaut ko tādu, kas jums nepatīk, – cilvēki pieļauj kļūdas.

“Laipna izturēšanās pret personālu parāda jūsu cieņu, draudzīgumu, pieklājību un uzmanību pret citiem,” saka iepazīšanās un laulības speciālists, doktors Garijs Brauns, licencēts laulību un ģimenes terapeits.

“Viesmīļi ir apkalpojošais personāls, un pēc tā, kā tu pret viņiem izturies, tava draudzene/draugs var pamanīt, kā tu izturies pret citiem, un izdarīt savus secinājumus.”

Liec savam randiņa partnerim smieties

Pirmais randiņš var būt ļoti stresains. Taču, kā norāda attiecību konsultante Džīnija Asimosa, nevajag to uztvert pārāk nopietni. Tas ir pilnīgi normāli, ja vien jūs esat atslābis un izbaudāt saskarsmi.

Lasi vēl: Līdzeklis, kas cīnās ar zobakmeni labāk nekā ultraskaņa!

“Smiekli ir lieliskas zāles, tāpēc parādiet savam partnerim humora izjūtu,” viņa iesaka. – “Ja jūs runājat viens ar otru un smejaties – it kā jūs runātu ar savu labāko draugu – tas nozīmē, ka randiņš norit labi un jūs baudāt viens otra kompāniju. Un tas arī nozīmē, ka jūs, visticamāk, šo cilvēku redzēsiet vēlreiz.

Uzdodiet partnerim jautājumu par viņu

Cilvēkiem patīk runāt par sevi. Džīnija Asimosa iesaka: ja vēlaties tikt uz otro randiņu, izmantojiet to savā labā. Uzdodiet sava randiņa partnerim pamatjautājumus par viņa ģimeni vai darbu. Kad esat to pārrunājuši, varat kļūt mazliet radošāks un pajautāt par viņa hobijiem vai neērtām dzīves situācijām.

Tas parādīs jūsu patieso interesi iepazīt šo personu tuvāk un apliecinās, ka jūs vēlētos otro randiņu. Turklāt tas arī parādīs, cik labs klausītājs esat, kas ir ļoti vēlama īpašība.

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment