5 pazīmes, ka Tu esi indīgās attiecībās

Tu skaties uz savu draugu un, tad uz viņa draudzeni. Tu pakasi savu galvu un nospried, ka šī sieviete viņam ne pavisam nav piemērota. Viņa ir iedomīga, cimperlīga un mīl drāmu. To redz visi. Visi, izņemot, protams, tavu draugu. Tad tu nodomā, ka tu jau nu gan nekad nenonāktu tādā situācijā. Bet ja nu tomēr?

  1. Viņa sevi ir pasludinājusi par “Drāmas karalieni”

Uzmanies no šādām sievietēm. Viņas ne vien sevi par tādām ir pasludinājušas, bet arī ļoti labprāt iejūtas arī šādā lomā, lai “aizstāvētu” savu “titulu”. Viņu emocijas un reakcija ir pārspīlētas gandrīz jebkurā dzīves situācijā. Viņas ir impulsīvas un viņām ir nepieciešamība būt nepārtrauktā uzmanības centrā, un to viņas panāk ar strīdiem un pārspīlējumiem. Ja viņa apgalvo, ka tas vienkārši ir viņas raksturs, tad viņa melo vai pati nezina, ka “drāmas karaliene’’ patiesībā ir psiholoģiski traucējumi (histrionic personality disorder).

  1. Tu neciet nevienu no viņas draugiem

Tev nekad nav obligāti jākļūst par savas mīļotās draugu labākajiem draugiem, bet tev vismaz ir jāsaprotas ar viņiem, esot vienā telpā. Šajā gadījumā tu to nevari. Tavai mīļotajai, protams, ir ļoti daudz kopīga ar saviem draugiem. Ne velti ir teiciens, “pasaki man, kas ir tavi draugi un es pateikšu, kas esi tu”. Tāpēc sāc domāt, kāpēc tu neciet viņas draugus, jo varbūt tās iezīmes, kuras tu pamani viņas draugos, tu nepamani mīļotajā.

  1. Viņa apgalvo, ka VISI viņas bijušie vīrieši ir kretīni

Protams, pastāv iespēja, ka visi vīrieši, ar kuriem viņa ir tikusies, patiesi ir kretīni. Ja tā patiesi ir, tad ko tas liecina par viņas spriestspējām un pēc kā viņa izvēlas savu potenciālo dzīvesbiedru? Tas visticamāk nozīmē, ka no viņas skatu punkta, tu arī esi potenciālais kretīns, jo cilvēkiem ir tendence iet pa vienu un to pašu taciņu.

  1. Viņa izturas nepieklājīgi pret apkalpojošo personālu

Ļoti labi var novērot cilvēka īpašības, veidā, kā tas izturas pret svešiniekiem, it īpaši, pret cilvēkiem, kuri ir apkalpojošais personāls. Psihologi ir atzinuši, ka veids kā cilvēks izturas pret svešiniekiem parāda viņu empātijas līmeni, labsirdību un morālās domāšanas briedumu. Šīs iezīmes ir svarīgas arī laulības dzīvē, tāpēc, ja to trūkst, tad tevi sagaida īss laulību mūžs.

  1. Viņa sagaida, ka Tu izturēsies pret viņu kā pret princesi

Ja viens cilvēks attiecībās iesaistās ar sajūtu, ka viņš ir svarīgāks par otru, ka viņam ir jāvelta lielākas rūpes un viņa vēlmes un vajadzības vienmēr ir svarīgākas par otra cilvēka vajadzībām, tad tā noteikti nav definīcija veselīgām attiecībām. Tavai mīļotajai ir “princeses” sindroms, ar kuru ir ļoti grūti cīnīties. Un visticamāk, ka tas nav nepieciešams, jo jūs nekad nekļūsiet ar partneriem, bet gan tu būsi viņas mūžīgais aprūpētājs.

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment