5 sportisti, kas pārdzīvojuši cietuma ieslodzījumu

Diego Maradona

Dzīvā futbola leģenda, šis cilvēks var “palepoties” ar daudzām lietām – par narkotiku glabāšanu, par parādiem nemaksājot alimentus, par skandāliem uz ceļiem, un par uzbrukumu paparaci. Turklāt, reiz viņš bija parādā Spānijas kasei $38,5 miljonus dolāru! Tomēr, kopumā Maradonam paveicies: viņam parasti izdevies kaut kā atbrīvoties un arī no nosacītiem termiņiem un sodiem.

Andre the Giant

Restlinga leģenda, tika arestēts par huligānismu un vietējā televīzijas operatora sasišanu. Pēc šīs leģendas vārdiem, viņš bija pārāk uztraucies pēc sakāves, tāpēc tā rīkojās, un viņš tika izlaists pret drošības naudu.

Eduard Streltsov

Padomju futbolists, viens no labākajiem padomju uzbrucējiem, viņš tika notiesāts uz 12 gadiem īsi pirms kārtējā Pasaules čempionāta. Viena no versijām bija tāda, ka viss tik safabricēts, lai tikai viņš neiebrauktu Šveicē, lai nepiedalītos čempionātā. Pēc pieciem gadiem viņš tika izlaists pirms termiņa.

Mike Tyson

Rekordsportists, kas saķēries likumu. No sākuma šis bokseris sēdēja par izvarošanu, nosēdēja 3 no sešiem gadiem. Pēc tam viņš uzbruka diviem autovadītājiem, pēc tam trešo reizi viņu apvainoja par kokaīna glabāšanu. Beigās viņš nosēdēja tikai dažas dienas, pieņemot lēmumu labāk ārstēties no atkarības, ASV ir tāda iespēja, ka var izvēlēties ārstēšanu, lai nebūtu jāsēž cietumā.

Oscar Pistorius

Sprinteris un īsts varonis (kā dvēsele, tā ķermenis). Oskars ne tikai iemācījās skriet ar saviem vienaudžiem, neskatoties ar to, ka viņam nebija kāju zemāk zem ceļiem.   Līdz brīdim kamēr viņš 2013.gadā nošāva savu mīļoto savās mājās (viņš sakot, ka noturēja viņu par laupītāju un aizsargājās) un tika iedoti nosacīti 5 gadi par netīšu slepkavību.

Avots: ww.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment