5 superprodukti prostatas veselībai! Pieredzējuša speciālista ieteikumi.

  1. Zaļā tēja

Ne pārak stipra zaļā tēja, kas satur antioksidantus, palīdzēs cīnīties ar jebkuru infekcijas slimību organismā, kā arī būs labs profilaktiķis prostatas vēzim.

  1. Kurkuma

Kurkuma spēj veiksmīgi nostiprināt imūnsistēmu. Šo garšvielu varat pievienot picām vai arī taisīt speciālus dzērienus, piemēram, siltu pienu ar kurkumu.

  1. Brokoļi un tomāti

Šo produktu savienojums ir labs vīrieša veselības uzturētājs! Ieteicams vismaz reizi 3 dienās šos dāzreņus lietot uzturā, īpaši tiem, kuriem jau ir bijušas problēmas ar prostatas dziedzeri.

  1. Granātābols

Granātābols spēj samazināt holesterīna līmeni asinīs, samazināt asinsspiedienu, kā arī uzlabot asins cirkulāciju ķermenī. Granātābolā esošie antioksidanti spēj novērst prostatas vēža rašanos. Ideāls produkts, kas palīdzēs uztrurēt vīrieša veselību labā stāvoklī!

Lai izvairītos no prostatas slimībām, sevi ir jāsaudzē! Pie pirmajām prostata slimības pazīmēm ieteicams uzreiz no savas ēdienkartes izslēgt alkoholu un kafiju (tie veicina nelabvēlīgu slimību attīstību) un nekavējoties vērsties pie ārsta!

Būtu ļoti jauki, ja Jūs padalītos ar šo rakstu un palīdzētu arī citiem uzzināt par šiem pārtikas produktiem.

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment