5 universāli veidi, kā Tu vari uzbudināt savu sievieti

  1. Izmanto savas rokas

Neesi skops ar saviem pieskārieniem. Vienkārša rokas satveršana liek justies viņas ķermenim daudz labāk, jo plaukstā ir vairāki tūkstoši nervu galiņu. Pieskārieni dienas garumā ievērojami palielina iespēju uz “pieaugušo izklaidēm” pēc vakariņām.

  1. Radi viņā satraukumu

Dariet kopā kaut ko, kas liks viņai sajust adrenalīnu, kas viņu patīkami satrauks. Viņai paātrināsies sirdsdarbība un elpošana, kas ir līdzīgas sajūtas seksa laikā. Ne velti strauji karuseļi tik ļoti uzbudina daudzas sievietes.

  1. Samazini apgaismojumu

Diemžēl daudzas sievietes ļoti satraucas par sava auguma aprisēm, kas noved pie kompleksiem, tāpēc viņas pilnībā nespēj izbaudīt un ļauties seksam. Samazinot apgaismojumu, viņa var justies daudz drošāk un justies brīvāk.

  1. Svīstiet kopā

Audi, kuri veido klitoru satur aptuveni 8000 nervu šķiedras, kuras izplešas arī iegurņa zonā un vagīnas malās, tāpēc  tās tiek stimulētas, kad tiek veiktas atkārtotas fiziskas aktivitātes. Ļoti iespējams, ka skrējiens vai izbrauciens ar divriteni jums beigsies guļamistabas gultā.

  1. Seksa grafiks

Pamēģiniet kādu noteikta laika periodu atturēties no jebkāda veida seksa un masturbācijas. Tas noteikti palīdzēs palielināt vēlmi pēc seksa un nākamā reize, kad mīlēsieties būs daudz intensīvāka. Daļa no jautrības ir arī otra cilvēka pavedināšanā, lai redzētu, kurš pirmais neizturēs un padosies kaisles saucienam.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment