5 veidi kā piesaistīt sieviešu uzmanību nevēlamā veidā, esot sporta zālē

  1. Neizskaties kā kādas bandas loceklis

Tas ir iespējams, ka, jau ienākot pa sporta zāles durvīm, tu esi maksimāli sabojājis priekšstatu par sevi. Tu atnāc uz sporta zāli savā vecākajā t-kreklā, kādos sen iegādātos šortos, uz kuriem vēl ir palikuši krāsas pleķi no pagājušā dzīvokļa remonta. Sievietes noteikti atskatīsies uz tevi, bet ne tādā veidā, kādā tu vēlies, lai viņas atskatās. Jau pašā sākumā, tev neizdosies iepazīties, jo, uzsākot sarunu, sieviete jau būs nospriedusi, ka tu esi nevīžīgs vīrietis, kurš sevi nekopj. Mugurā nav jābūt jaunākās kolekcijas sporta apģērbam, bet mājas tērps arī nav īstā vieta sporta zālei.

  1. Neaizraujies ar sevis pētīšanu spogulī

Droši to var un ir ieteicams darīt, kad tu veic kādu vingrinājumu, lai negūtu kādu traumu. Bet sievietēm ne visai patīk tie, kuri regulāri sevi apskata no galvas līdz kājām un sasprindzina muskuļus, katru reizi, ejot garām spogulim. Tā darot, tu izskaties pēc patmīļa vai to, ka tu esi nepārliecināts par sevi. Ir lieliski, ka tev ir labi trenēts augums, bet labāk pēti to savās mājās. Acu kontakts ir ļoti svarīgs, lai savaldzinātu sievieti, tāpēc labāk netērē šos acu skatienus uz sevi, bet taupi tos kādai dāmai.

  1. Pa tevi visu laiku plūst sviedri

Nepārproti, sporta zālē ir jāsvīst, to dara visi un tas ir normāli. Tomēr, dvieļi ir atrodami sporta zālēs ne bez iemesla. Izmanto to, savu sviedru plūdu novēršanai. Neatklāj to skatu kā tu svīdīsi gultā, pirms tu esi ticis līdz gultai. Bet, ja tu tomēr svīsti ļoti daudz, tad nemēģini šos sviedrus uzlabot ar odekolona aromātu. Labāk ir sajust dabiskus aromātu, nevis dabiskos papildinātus ar odekolona piešprici.

  1. Sniedz nelūgtu padomu fitnesā

Var būt, ka tu esi ļoti pieredzējis fitnesa jomā un pārzini, kā kurš vingrinājums ir jāveic. Bet nelūgtu padomu reti kurš novērtē. Drīzāk tas iedragā cilvēka pašapziņu un diezin vai tu iekļūsi sievietes draugu lokā. Nevienam nepatīk sajust, ka viņš dara kaut ko nepareizi un, ka kaut ko nemāk. Ja tev tomēr ir nepārvarama vēlme sievieti pamācīt, tad pagaidi, kad viņa ir pabeigusi vingrinājumus un tikai tad dodies viņu uzrunāt.

  1. Tu izsakies par sievietes ķermeni kā par gaļas gabalu

Tev var likties, ka tas ir īstais veids kā uzrunāt sievieti, izsakot viņai komplimentu par viņas lielisko augumu. Lielākā daļa sieviešu, kuras atrodas sporta zālē, ir labā formā, tāpēc viņas apzinās, ka viņām ir labs augums. Tāpēc, ja tu komentē sievietes aprises, tad viņa pieņem, ka tu esi ieinteresēts tikai viņas ķermenī. Labāk esi vienkārši laipns kādā atbilstošā brīdī un, tad vari mēģināt uzsākt sarunu.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment