5 virtuves priekšmeti, kuru palīdzība ir nenovērtējama. Biju sajūsmā, kad vīrs man tos uzdāvināja 8.martā ziedu vietā

Daudzi sīkumi virtuvē ievērojami vienkāršo gatavošanas procesu un padara to ērtāku. Gribu tev šodien pastāstīt par “mazajiem palīgiem”, kas man ir manā virtuves arsenālā.

Neparasta ķiploku spiede

Ierīce ir izgatavota no nerūsējoša tērauda, tai ir neparasts, bet ļoti ērts dizains.

Šī prese savu darbu pilda lieliski, turklāt apkopes ziņā labā nozīmē salīdzināma ar veco padomjlaiku ķiploku presi, kurā ķiploku daiviņas netika saspiestas līdz galam un kura bija ārkārtīgi grūti mazgājama.

Mana jaunā ķiploku prese ir daudz ērtāka nekā rīve – nepastāv risks savainot pirkstus rīvēšanas laikā. Turklāt pēc šīs ierīces lietošanas nepaliek nekādu atkritumu un to var pilnībā notīrīt tikai pāris minūšu laikā.

Mīklas špaktele

Es nezinu, kā tieši šo ierīci nosaukt, bet tā izskatās pēc celtniecības špakteles, tikai izgatavota no plastmasas, nevis metāla.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Šī ierīce ir ļoti ērta mīklas griešanai – tā neatstāj skrāpējumus vai citus bojājumus uz galda virsmas. Šo lāpstiņu izmantoju arī, lai pēc mīklas mīcīšanas no griežamās virsmas noņemtu liekos miltus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment