5 virtuves priekšmeti, kuru palīdzība ir nenovērtējama. Biju sajūsmā, kad vīrs man tos uzdāvināja 8.martā ziedu vietā

Sietiņš liellapu tējai

Sietiņš ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, tam ir izvelkama daļa, kurā tiek ievietotas tējas lapas. Es izmantoju šo ierīci darbā – tā man ļāva viegli atteikties tējas maisiņiem, neuztraucoties par to, vai uz darba galda atrodas kanniņa ar tējas stiprumu.

Iesmiņi-dakšiņas ar kaķīšu figūrām

Patiesībā tie ir parasti iesmiņi, tikai nedaudz platāki un ērtāki. Man tie patīk jocīgo kaķu figūriņu dēļ. Parasti tos izmantoju, gatavojot uzkodas bērnu galdam.

Rullītis tīkla veidošanai

Šis ir mans mīļākais virtuves palīgs. Ar tā palīdzību no mīklas var bez piepūles izgriezt gaisīgu dekoratīvo sietiņu. Līdz ar šā rullīša parādīšanos virtuvē manis ceptie mīklas izstrādājumi ir kļuvuši daudz elegantāki. Pats rullitis ir mazs, izgatavots no pārtikas plastmasas, tāpēc tam nav nekādu blakus aromātu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Iesaku arī tev iegādāties un izmantot kādu vai vairākus no šiem noderīgajiem virtuves priekšmetiem. Gatavot kļūs daudz priecīgāk! Lūdzu, dalies ar šo rakstu sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment