6. aprīļa dienas horoskops – nekāda izlikšanās!

AUNS

Tev šodien būs jāpiedomā pie savas rīcības un tā, kā tā izskatās no malas. Gribēsi sniegt palīdzību daudziem, bet tas nebūs iespējams, tādēļ jāizvērtē prioritātes.

VĒRSIS

Liksies, ka viss, ko dari ir pareizi, bet šodien tas tevi taisnā ceļā dzīs bezdibenī. Nedrīksti domāt, ka visu zini labāk par citiem – tā tu sagādāsi sev liekas nepatikšanas.

DVĪŅI

Pirms pieņem svarīgu lēmumu, kas pamatīgi mainīs dzīvi, vairākas reizes kārtīgi apdomājis. Tajā ir palicis kas tāds, ko tu vēl neesi pamanījis.

VĒZIS

Nedomā par padošanos pirms laika – no tā nav nekādas jēgas, tā tu tikai zaudēsi motivāciju. Ir jādara viss, par ko liekas, ka to vajag izdarīt, lai arī nebūs īpašas vēlēšanās.

LAUVA

Izdomā labi, kas tev ir vajadzīgs, un šodien koncentrējies tikai uz to. Labas lietas nenotiks, ja pats ar karmas palīdzību nesapelnīsi plusiņus.

JAUNAVA

Nevajag pārāk daudz koncentrēties uz negatīvo, jo tad tas arī būs noteicošais tajā, kā jūties. Ja galvā būs labas domas, tad līdz galam izdarīsi visu, kas šodien ir ieplānots.

Lasi vēl: Viņš noskūpstīja savu meiteni uz pieres, bet citai “dāmai” tas ĻOTI nepatika

SVARI

Nesasteidz nevienu lēmumu – tev ir vajadzīgi cilvēki, kuri tevi atbalsta, bet, ja steigsies, pastāv iespējamība, ka viņus pazaudēsi. Tas nav tas, kas tev šobrīd ir vajadzīgs.

SKORPIONS

Tuj jūti, ka atkal tuvojies kādai lietai, ko iepriekš jau esi darījis, bet gala rezultātā tā izrādījās kļūda. Atceries pagātni atstāt pagātnē – tā nav pēkšņi kļuvusi labāka.

STRĒLNIEKS

Būs daži pārsteigumi, kas liks pārdomāt, ko tu vispār dari ar savu dzīvi. Viss nav tik slikti, kā šodien centīsies to pataisīt. Noteikti nedrīksti runāt sliktu par citiem!

MEŽĀZIS

Uzzināsi lietas, kas mainīs tavu domāšanu – sapratīsi, ka laimi var iegūt, ja par to cīnās un ja pie tās strādā. Liksies, ka esi saslēgts važās, tādēļ to tik vien gribēsies kā izbēgt.

ŪDENSVĪRS

Nevajag pārāk steigties, neko nenokavēsi. Galvenais ir nepiekrist draugu piedāvājumiem tikai tādēļ, ka neko negribi palaist garām. Šodien tev vajadzīgs miers.

ZIVIS

Kaut kā nevarēsi piespiest to otru pusi darboties – liksies, ka viss ir tikai tavā galvā un ka visu gribi tikai tu, tomēr vēl ir daudz laika, lai viss tiktu mainīts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment