Nesakošana līdzi ēdiena gatavošanas laikam
Dažkārt mēs nesekojam līdzi laikam, un ēdiens pārgatavojas (vai – otrādi).
Gadās arī tā, ka mēs it kā visu darām kā receptē video, bet nepievēršam uzmanību tam, ka profesionālais pavārs video liek ēdienu elektriskā krāsnī, kas uzkarsēta līdz 150 grādiem, uz 10 minūtēm.
Mēs bezdarbīgi liekam to uz tām pašām 10 minūtēm, bet cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 200 grādiem. Un viss – ēdiens nebūs tik garšīgs, kāds tas varētu būt.
VIDEO:
Mēs laikus neizņemam lauru lapu
Ja šī garšviela ilgstoši atrodas ēdienā, tā var ne tikai izmainīt, bet arī pilnībā sabojāt tā garšu.
Tevi arī varētu interesēt
Neiemērc kartupeļus ūdenī
Aukstā ūdenī mērcēti kartupeļi atbrīvojas no liekās cietes, un līdz ar to – kļūst derīgāki.
Tevi noteikti interesēs
- 5 lietas, ko dara pieredzējušu kaķu audzētāji, lai kaķi mazāk mestu spalvu un mājoklis būtu tīrāks
- Paši savas neveiksmes “nogrūž” uz māti: Raimonda Paula mazmeita Annemarija soctīklos “atmasko” kādu sabiedrībā pazīstamu dāmu (+ VIDEO)
- Jūs, iespējams, to nepamanāt, taču šīs 10 smalkās pazīmes nozīmē, ka cilvēki jūs patiesi ciena
- Viņai ir 70, bet māja vienmēr kārtībā bez biežas uzkopšanas: 5 gudri triki no kaimiņienes
- Neatdod nevienam šajā dienā uguni: tautas ticējumi 5. novembrim – ko drīkst un nedrīkst darīt
- “Ziemas mēģinājums”: neparasti silts laiks, kam sekos aukstuma vilnis līdz nullei – kad var gaidīt sniegu









