Nesakošana līdzi ēdiena gatavošanas laikam
Dažkārt mēs nesekojam līdzi laikam, un ēdiens pārgatavojas (vai – otrādi).
Gadās arī tā, ka mēs it kā visu darām kā receptē video, bet nepievēršam uzmanību tam, ka profesionālais pavārs video liek ēdienu elektriskā krāsnī, kas uzkarsēta līdz 150 grādiem, uz 10 minūtēm.
Mēs bezdarbīgi liekam to uz tām pašām 10 minūtēm, bet cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 200 grādiem. Un viss – ēdiens nebūs tik garšīgs, kāds tas varētu būt.
Tevi arī varētu interesēt
Mēs laikus neizņemam lauru lapu
Ja šī garšviela ilgstoši atrodas ēdienā, tā var ne tikai izmainīt, bet arī pilnībā sabojāt tā garšu.
Neiemērc kartupeļus ūdenī
Aukstā ūdenī mērcēti kartupeļi atbrīvojas no liekās cietes, un līdz ar to – kļūst derīgāki.
Tevi noteikti interesēs
- Sievietes ar šiem vārdiem bieži paliek vienas: viņu sarežģītais raksturs laupa attiecībasby Sandra Vīgante
- “Tas nav viegls lēmums, bet tas ir jāpieņem!”: VID ģenerāldirektore nāk klajā ar paziņojumuby Laura Andersone
- TOP 5 vislaimīgākie meiteņu un zēnu vārdi latviešu kalendārā: plus katra talismansby Laura Andersone