6 biežāk pieļautās kļūdas, gatavojot ēdienu, kuras pieļauj 90 procenti cilvēku

Izrādās, ka gandrīz 90% cilvēku virtuvē ēdiena gatavošanas procesā pieļauj dažas tipiskas kļūdas. To dēļ ēdieni var neizdoties vai iznākt ne tik garšīgi, kā mēs vēlētos.

Kādas ir visbiežāk sastopamās kļūdas, ko cilvēki pieļauj gatavošanas laikā – lasiet mūsu materiālā zemāk.

Sastāvdaļu “vērtēšana”

Lielākā daļa cilvēku pieļauj šo kļūdu. Mēs kaut kur videoklipā ieraugām recepti, un ķeramies pie garšīga ēdiena pagatavošanas.

Taču procesā izrādās, ka mums nav pietiekami daudz sastāvdaļu. Mēs domājam, ka varam iztikt bez tām. Taču pat viens grams kādas garšvielas trūkums, kas minēta receptē, var sabojāt jūsu kulinārijas šedevru vai padarīt to nepilnvērtīgu.

Nepareiza naža ņemšana

Vēl viena šķietami neliela, bet svarīga kļūda, ko pieļaujam virtuvē.

Kad skatāmies kādu recepti Facebook vai Instagram, ir vērts pievērst uzmanību tam, kāda izmēra un asuma nazi izmanto šefpavārs video.

Galu galā, lai ēdiens izskatītos tikpat apetīti rosinošs kā video, ir vērts izvēlēties atbilstošu virtuves nazi katram produktam, kas tajā tiek izmantots, – tie ir atšķirīgi zivīm, sieram, gaļai utt.

Nepareiza rīsu skalošana

Rūpīgi un vairākas reizes noskalojiet rīsus! Ūdenim jāpievieno sāls.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment