Žēl, ka neviens iepriekš neieteica šādus trikus ar veco krēmu: tagad es vairs neizmetīšu nevienu tūbiņu (dalos ar trikiem)

Es nesteidzos atbrīvoties no vecajiem ādas kopšanas krēmiem, pat ja uz iepakojuma ir rakstīts, ka ir pienācis laiks no tā atbrīvoties. Tas vienmēr tiks izdarīts laikā. Fakts ir tāds, ka ar tā līdzdalību jūs varat paveikt daudzas noderīgas lietas ikdienas dzīvē. Vai ir vērts labas lietas mest vējā? Esmu pārliecināts, ka nē. Lai gan es tos nesmērēšu uz ādas, tie joprojām var man labi kalpot.

Galvenais ir zināt, kā uzklāt krēmu, kuram beidzies derīguma termiņš, un būsi diezgan pārsteigts, kādus brīnumus tas spēj paveikt!

Piedāvāju jūsu izskatīšanai savu tabulu, kurā var uzklāt krēmu, kas jau kļuvis nederīgs higiēnas kopšanas ziņā.

Pirmais veids.

Izstiepjam apavus, kas berž ādu.

Pazīstama situācija – pērkot apavus, jūs tos pielaikojat, un viss šķiet ideāli. Bet pēc pāris dienām jūsu jaunā lieta sāka radīt problēmas berzes veidā. Un žēl to nest atpakaļ, jums tas ļoti patika, un tas ir neērti valkāt… Steidzami kaut kas jādara!
Ir izeja, un tā ir vienkārša. Jums tikai jāuzklāj noteikts daudzums krēma tieši tajās apavu vietās, kur berž pēdas. Tālāk vienkārši pastaigājieties pa māju.

Lasi vēl: Maigi, aromātiski, vienkārši izcili: šos salātus gatavoja labākajos PSRS restorānos – arī Latvijā

Pēc pusstundas jūs sapratīsiet, ka jaunā lieta ir kļuvusi mīkstāka, un par berzi nevar runāt.

Otrais veids.

Armatūrai un jaucējkrāniem piešķiram īpašu spīdumu.

Šī nav ļoti populāra metode mājsaimnieču vidū, un pilnīgi velti! Efekts ir vienkārši pārsteidzošs.
Krēms darbojas kā sava veida abrazīvs līdzeklis. Kas mums jādara? Mēs vienkārši uzliekam nedaudz uz salvetes un sākam ar to apstrādāt visas virsmas, kas ir izgatavotas no hroma.

Jums nav jādara nekas cits, kā tikai enerģiski noslaucīt. Es zvēru, pēc tam jūs varēsiet redzēt savu atspulgu. Un jaucējkrāniem tā ir arī profilakse – mēs pasargāsim krānus. No kā, jūs jautājat. Principā aizmirstiet, kas ir minerālu nogulsnēšanās. Ikdienā – kaļķakmens.

Lasi vēl: “Viņi bēg tā, ka tikai papēži mirdz”: es atradu risinājumu, no kā skudras baidās kā no uguns. Labākais līdzeklis

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment