6 iemesli, kādēļ Tev ir grūti veidot lieliskas attiecības

Ja tu pūlies atrast lieliskas attiecības, pārskati zemāk redzamo sarakstu ar iemesliem kādēļ cilvēki pūlas atrast attiecības. Varbūt kāds no tiem ir patiess tieši tev?

  1.        Ticība ierobežotam potenciālo partneru skaitam

Ir daudz cilvēku, kuri uzskata, ka potenciālo partneru skaits ir pārāk mazs un, ka viņu partneris ir paslēpts tik labi kā adata siena kaudzē.

Tomēr, pievilkšanās likums, un iespējamība satikt potenciālo partneri ir neierobežota, tādēļ ir pareizi teikt, ka tavu potenciālo partneru saraksts ir neierobežots. Jautājums ir tāds, vai tava vibrācija ir padarījusi tevi par labu ēsmu?

Tikai tādēļ, ka neesi nevienu no šiem bezgalīgi daudzajiem partneriem saticis/-usi, nenozīmē, ka tādu nav vispār.

2.      Ticība, ka tu neesi pietiekoši labs/-a (zems pašnovērtējums)

Cilvēki, kas ir mums apkārt, atstaro to kā mēs jūtamies, to pierāda atstarošanās likums, tas ko mēs izstarojam ir tieši tas, ko mēs saņemam atpakaļ. Tādēļ, ja tu pastāvīgi piesaisti vīriešus, kuri ir rupji, nevīžīgi un izturas pret tevi slikti, tev jāsaprot, ka viņi pret tevi attiecas tā, kā tu pati pret sevi attiecies.

Lai piesaistītu partneri, kurš mīl un ciena tevi, tev arī ir jāmīl un jāciena sevi. Koncentrējies uz savām stiprajām pusēm un esi laipns pret sevi, lai piesaistītu partneri, kas dara tāpat.

3.      Ticība tam, ka tavs partnera atrašanas laiks ir ierobežots

Šī īpašība visbiežāk piemeklē sievietes, un es lieliski saprotu kādēļ tas tā ir. Mūsu kultūrā ir kāda straume, kas liek sievietei ātrāk satikt partneri un radīt bērnus.

Tev jāsaprot, ka uzvara sacensībās tev nesniegs to, ko tu vēlies dzīvē. Pat tad, ja tu uzvarēsi šajā sacensībā un apprecēsies jauns/-a un līdz trīsdesmit gadu vecumam tev jau būs divi bērni, tas negarantē to, ka tavas attiecības būs laimīgas. Ir daudzas sievietes, kuras ir uzvarējušas šajās sacensībās, bet vēl joprojām nav atradušas īsto kompanjonu.

Tas ir tādēļ, ka laiks nav svarīgs, ir svarīgi sevi vienot ar kādu, kas dara tevi laimīgu un tas var notikt jebkurā vecumā. Paskaties apkārt un tu redzēsi, cik tas ir patiesi. Ir daudz dažāda vecuma sievietes, kas atrod lieliskas attiecības.

4.      Uzskats, ka partneris ir obligāti nepieciešams

Es stingri uzskatu, ka tieši šī limitējošā uzskata neesamība it tieši tas, kas mani saveda kopā ar manu vīru. Vai tu esi ievērojis/-usi, ka tad, kad tev kāda lieta vairs nav vajadzīga, tā uzreiz atrodas?

Pirms es satiku savu vīru, es biju izšķīrusies no nopietnām, 4 gadus ilgām attiecībām. Pēc attiecību izbeigšanas, es nopietni domāju vismaz gadu ne ar vienu vīrieti nesatikties. Tomēr, pēc sešiem mēnešiem, es satiku savu vīru. Viņam es nolēmu akli uzticēties un nu mēs kopā esam jau 10 gadus.

Šī stāsta morāle ir tāda, ka tas, kas mums ir vajadzīgs, tiks mums sniegts tad, kad mēs sapratīsim, ka varam bez tā dzīvot.

5.       Sūdzēšanās par sliktiem randiņiem un attiecībām

Esmu satikusi daudz vīriešu un sieviešu, kas konsekventi koncentrējās uz savu attiecību problēmām, un tas viņiem traucē atrast lieliskas attiecības. Atturies no sūkstīšanās par potenciālo partneru trūkumu. Atturies no stāstīšanas citiem, cik slikts bija tavs pēdējais randiņš. Atturies no vēlmes verbāli apvainot savu bijušo partneri.

Lūdzu, saproti, ka katru reizi, kad tu par savām attiecībām teiksi kaut kosliktu, tu neapzināti izsauksi vēl sliktākus apstākļus. Esi pozitīvs/-a, un ja tas ir par grūtu, tas vismaz paklusē.

6.       Citu attiecību apskaušana

Tas var būt dabiski – skatīties uz citu cilvēku attiecībām mazliet skaudīgi, kad paši esam vientuļi un vieni.. Tomēr, skaudība laimi no mums atgrūž arvien tālāk.

Skaudību ir grūti apspiest. Ja vēlies iegūt papildus informāciju par skaudības izslēgšanu no savas dzīves, tad izlasišo rakstu.

Atceries, ka īstā partnera piesaistīšana ir saistīta ar sevis mīlēšanu un pozitīvām gaidām, priecājies par attiecībām un neuztver pašu procesu tik nopietni. Ja tev nav veicies partnera atrašanā, padomā, kas tevi no tā ir atturējis? Pievieno savus komentārus.

Avots:

zvaigžņu tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jānis</cite>

    Paklau, pēc nosaukuma spriežot , šis ir portāls vīriešiem, bet raksts ir sieviešu dzimtē. Kā tā?

Leave a Comment