7 ēdieni, kurus nekādā gadījumā nedrīkst ēst randiņa laikā – it īpaši #5!

1. Lazanja

Plāno notiesāt lielu šķīvi ar makaroniem. Ja vien pēc vakariņām neesi ieplānojis nosnausties, atsakies no šī ēdiena. Lielais olbaltumvielu daudzums izraisīs tūlītēju nogurumu. Mūsu ķermenim nepieciešamas olbaltumvielas, tomēr liels daudzums pārstrādāto ogļhidrātu liks tev justies gausam.

2. Ķiplokmaize

Mēs labi zinām, ka ķiploki liek elpai nepatīkami ost, tāpat ķiploki dažiem cilvēkiem izraisa nepatīkama ķermeņa aromāta izdalīšanos sviedru veidā.

3. Briseles kāposti

Šie mazie krustziežu dzimtas kāposti satur slikti šķīstošas šķiedrvielas jeb balastvielas. Lai arī Briseles kāposti satur daudz vērtīgu uzturvielu, tā šķiedrainās lapas ir grūti sagremojamas. Dažiem cilvēkiem to apēšana izraisa gāzu izdalīšanos un spēcīgas sāpes kuņģī.

4. Čili

Čili satur skābas un garšvielām bagātas sastāvdaļas, piemēram, tomātus un asos piparus. Liela porcija šī ēdiena var pamatīgi izjaukt tava zarnu trakta mikrofloru, radot grēmas. Tieši tādēļ silti ieteicams randiņā laikā no šī ēdiena izvairīties.

Lasi vēl: Nost ar sliktu elpu – 5 pārtikas produkti, kas nekavējoties atsvaidzinās tavu mutes dobumu

5. Burrito

Ēdiens, kas bagāts ar šķiedrvielām, piemēram, burrito sastāvā esošās apceptās pupiņas, spēj zarnu traktā radīt pamatīgu haosu. Lai arī šķiedrvielas ir nozīmīgas gremošanas sistēmai, pārāk liels šo vielu daudzums izraisīs gāzu veidošanos zarnās un vēdera pūšanos.

6. Šokolādes kūka

Randiņu vakars nav kūku vakars. Šokolāde nelielos apjomos nav slikta, gluži pretēji, tā pat ir ieteicama. Tomēr kuņģa piestūķēšana ar šokolādes kūku pēc alkohola lietošanas var izraisīt pastiprinātu skābes veidošanos kuņģī.

7. Košļājamā gumija bez cukura

Pārbaudi savas mīļākās košļājamās gumija sastāvdaļas. Daudzas košļājamās gumijas, kuru sastāvā nav cukura, satur ksilitolu, kas ir cukura alkohols. Šis populārais cukura aizvietotājs bieži izraisa gāzu veidošanos zarnās, vēdera pūšanos un pat krampjus.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nāc šeit: https://goo.gl/jApPYO esmu pārliecināta, ka atradīsi meklēto.</cite>

    Vai tev ir sava Otrā Pusīte? Tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās?
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

Leave a Comment