7. februāra dienas horoskops – pacentīsies, tad viss izdosies!

1

AUNS Pārstāj domāt negatīvās domas, tad arī viss nokārtosies. Visam ir savs laiks, tādēļ šobrīd nav jēgas tik ļoti steigties uz priekšu.

2

VĒRSIS Nekas nav nokavēts – ja labi pacentīsies, šodien tavās rokās ir mainīt praktiski visu. Pievērsies nākotnes plānošanai!

3

DVĪŅI Tev būs jāparāda citiem, ko spēj. Tavi spēki šodien ir nepārspējami, tādēļ droši vari mesties iekšā jaunās lietās.

4

VĒZIS Tava sirds tev saka priekšā pareizi. Droši vari tajā klausīties un darīt tā, kā vēlies pats. Neklausies citu domās, tās nav tās pareizākās.

5

LAUVA Viss vēl var mainīties. Atceries, ka nekad nav par vēlu. Tas, kas tevi šobrīd nomāc, vairs nav maināms, tādēļ lieki netērē tam enerģiju.

6

JAUNAVA Šodien pozitīvais slēpjas visā jaunajā. Aplaimo sevi ar to, ko sen jau esi vēlējies. Un nestājies ceļā citu cilvēku laimei.

7

SVARI Viss apkārt ir kā pilnīgā karuselī, bet centies stāvēt taisni un nelīgoties. Tev apkārt ir cilvēki, kuri atbalstīs, tādēļ vari paļauties uz viņiem.

8

SKORPIONS Visu nevar dabūt uzreiz! Ja mazliet pagaidīsi, iznākums būs vēl labāk, nekā pats esi to plānojis. Viss vēl var mainīties.

9

STRĒLNIEKS Nekas nav akmenī kalts, bet tev vajag tikt pāri savai neticībai. Jo vairāk palaidīsi vaļā grožus, kas ir ap tevi, jo labāk sāksi justies.

10

MEŽĀZIS Visu izdarīt šodien nepaspēsi, tādēļ sāc ar pašu svarīgāko. Tev jāaizpilda katrs šodienas moments, tādēļ ieplāno visu laicīgi.

11

ŪDENSVĪRS Kas viegli nāk, tas tikpat viegli arī aiziet. Ja vēlies, lai tas, kas tagad notiek, ir nopietni, tad ieteicams ir to turpināt ar lēniem solīšiem.

12

ZIVIS Jaunas iespējas priekšā nav jāapmulst, lai arī cik neticami tas viss liktos. Cilvēki ir labāki, nekā tev šķiet, tādēļ mēģini mazliet atmaigt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment