Tevi noteikti interesēs
- Skaista, bet mazliet cimperlīga: pieredzējusi dārzniece skaidro, kā kopt “ziemas puķi” ciklamenu, lai tā ziedētu kupli un krāšņi
- Es padaru auzu putru daudz krēmīgāku un garšām bagātīgāku, tai pievienojot vienu vienkāršu sastāvdaļu — ne ūdeni
- Stiprs sals vai atgriezies rudens: meteorologs Toms Bricis paziņo, kādi laika apstākļi Latvijā būs līdz 10. decembrim
- “Mēs bieži paši sev esam pretrunīgi…”: dziedātāji Ance Krauze un Zigfrīds Muktupāvels nākuši klajā ar negaidītiem jaunumiem (+ VIDEO)
- Piparkūku torte bez cepšanas — ļoti vienkāršs un maigs deserts, kas vienmēr pazūd no galda acumirklī
- Ko nevajadzētu darīt 1. decembrī – dienā, kad Visums piepilda vēlmes, bet ne visas







