7 iemesli, kādēļ Tevi pamet

Tu neskaties viņas acīs

Sievietēm acu kontakts ir ļoti būtisks. Tā viņas uztver vai tu patiesi esi ieinteresēts un, ka tev var uzticēties, ka tu esi patiess sarunā ar viņu. Neblenz viņas acīs, tas ir pārāk biedējoši, bet veido vienkāršu, nepiespiestu un dabisku acu kontaktu, ik pa laikam arī neilgi novēršoties. Izvairies no sarunām ar sievieti, kad tu skaties kādu sporta spēli vai izklaidējies ar savu telefonu, jo tad tas ir vairāk kā skaidrs, ka tava uzmanība ir dalīta un tu neesi ļoti ieinteresēts.

Tu tikai sūti īsziņas

Īsziņu sūtīšana ir pilnīgi pieņemama, ja tu vēlies paflirtēt vai uzdod ātru, konkrētu jautājumu. Bet neļauj drukāšanai kļūt par ieradumu, kad zīmju skaits jau sāk pārsniegt 30. Vienkārši paņem to telefonu un piezvani viņai. Tas arī attiecas uz sliktu vai labu ziņu nodošanu, atvainošanās gadījumiem vai plānu atcelšanu.

Tu neuzdod jautājumus

Tava klusēšana pasaka vairāk nekā tūkstoš vārdu. Neuzdodot jautājumus, kuri ir saistīti ar viņas stāstījumu parāda to, ka tu neesi ieinteresēts viņas stāstījumā. Tev nav jābūt intervētājam, bet tu noteikti vari pacensties un uzdod pāris jautājumus, ja tev patiesi interesē šī sieviete vairāk nekā tikai viņas augums.

Tu neko neizlem

Tu nekad nepieņem lēmumus un neiesaisties to pieņemšanā. Sakot, “Izlem pati! Kā tu vēlies!”, katru reizi kā jūs kaut kur plānojat doties, radīs viņai iespaidu, ka tu neesi ļoti ieinteresēts notiekošajā. Viņa pat varētu padomāt, ka tu neesi spējīgs pieņemt lēmumus un mēģini izvairīties no atbildības. Tas var arī vēlāk attiekties uz nozīmīgākiem dzīves lēmumiem- kā mājas iegāde vai bērna dzemdēšana.

Tu nepalīdzi mājas darbos

Viņa jau tev pirms 2 mēnešiem tev lūdza nomainīt spuldzīti viesistabā, bet tas vēl joprojām nav izdarīts. Tu uzskati, ka tikai viņai ir jārūpējas par kārtību mājā, lai ko tas sevī ietvertu. Tas viņai var liecināt par to, ka tu nevērtē viņas vajadzības pietiekami augstu. Tā sajusties nevēlas neviens cilvēks.

Tu nereaģē uz viņas komentāriem

Var šķist, ka komentārs “Man ļoti garšo suši” vai “Šī ir mana mīļākā grupa” nekādu uzmanību no tevis neprasa. Tomēr tas var būt būtisks punkt tajā vai viņa sajutīs ieinteresētību no tevis vai nē. Tā viņa vienkārši vēlas pievērst tavu uzmanību un, ja tas netiek ievērots, tad viņa būs ne visai apmierināta.

Tu nekad neatvainojies

Visiem cilvēkiem ir savs lepnum, bet pārlieku liela lepnība var novest tevi pie dzīvošanas kā mūžīgajam vecpuisim. Ir svarīgi, ka tu esi spējīgs atzīt, ka tu esi kļūdījies vai izdarīji kaut ko tādu, kas sāpināja tavu partneri. Ne vienmēr tas ir viegli- atzīt savas kļūdas, bet ir ļoti būtiski to iemācīties, jo tas parāda to, ka tev rūp apkārt notiekošais.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nāc un laimē savu Džekpotu: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Zināms, ka ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment