7 iemesli, lai satiktos ar vairākiem cilvēkiem vienlaicīgi – un kāpēc tas nav nekas slikts!

324751cd-18ca-4226-802a-c97a1fb1654b

Atrast pastāvīgu partneri nav viegli. Lai arī iepazīstoties internetā var atrast simtiem potenciālo kandidātu, ir nogurdinoši apskatīt tos visus un izlemt, kurš būtu piemērotākais.

Par laimi, ir iespējams iet uz reāliem randiņiem. Tā var satikt jaunus cilvēkus un labi pavadīt laiku, bet tikmēr arī cerēt, ka beigās izdosies atrast mīlestību.

Ja neesi attiecībās, tad kāpēc gan neiepazīt vairākus cilvēkus uzreiz un tad skatīties, kā viss izvērtīsies?

Pat, ja dod priekšroku monogāmām attiecībām, sākumā nekas slikts nenotiks, ja pirms nopietnu attiecību uzsākšanas paskatīsies arī apkārt. Lūk, septiņi iemesli, lai paturētu sev izvēles iespējas. Lai arī šķiet, ka tas ir neprāts, tas palīdzēs ātrāk atrast īsto cilvēku.

Lasi vēl: Beidzot ir atklāts: kas melo vairāk – vīrieši vai sievietes? Viela pārdomām ikvienam!

Tu kontrolē situāciju

Dažreiz randiņi rada tādu kā bezpalīdzības sajūtu, kad esi tā cilvēka varā, ar kuru tajā brīdī satiecies. Ja tu spēj kontrolēt savu dzīvi un ļauj sev pamēģināt vairākas lietas vienlaicīgi tikai tāpēc, ka to vari, tad laika gaitā mazināsies bailes no atraidījuma. Tas nenozīmē, ka emocionāli nevari saistīties ar vairāk nekā vienu cilvēku, bet tev būs vieglāk pārdzīvot, ja ar vienu no viņiem nekas neizdosies. Tu kontrolē savu mīlas dzīvi, tāpēc negaidi kādu, kas salauzīs tev sirdi.

Lai izlasītu pārējos iemeslus, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment