7 iemesli, lai satiktos ar vairākiem cilvēkiem vienlaicīgi – un kāpēc tas nav nekas slikts!

Salīdzināšana palīdz saprast, kas tev ir piemērotāks

Ja satiecies ar vairākiem cilvēkiem vienlaicīgi, ir vieglāk pamanīt tās personības iezīmes, kas tev patīk vislabāk un kuras nevari ciest. Kad ļaujies mirklim un iekārei, tad ir grūti tiešām izvērtēt, vai konkrētais cilvēks tev ir piemērots. Ja pavadi viduvēju piektdienas vakaru ar kādu, bet pēc tam svētdienā aizej pusdienās un lieliski pavadi laiku ar kādu citu, tad ir vieglāk atbrīvoties no viduvējības.

Tev ir plāns B (un arī C un D)

Nav lielākas vilšanās par to, ka nedēļām ilgi centies kādu iepazīt, un tad saņem atraidījumu. Varbūt jums ir pārāk atšķirīgi uzskati kādā jomā, bet, kad attiecības pārtrūkst, tad ir grūti sākt no sākuma. Atkal ir jāsāk sarakstīties, jādodas uz pirmo randiņu un pēc tam uz otro, un tas ir nogurdinoši. Ja vienlaikus satiecies ar vairākiem cilvēkiem vai arī tikai saraksties, tas var palīdzēt ātrāk nokļūt apritē.

Emocionālā neatkarība

Vienmēr ir labi saglabāt emocionālo neatkarību, jo tad nebūs tik grūti, kad piedzīvosi vilšanos. Lai arī vajadzētu saglabāt optimismu un pārliecību par sevi, arī esot vienatnē vari uzveikt garlaicību un vientulību, ja ik pa laikam satiecies ar kādu, bet tajā pašā laikā neļauj sevi emocionāli ierobežot. Tad arī nebūs tik ļoti jāpārdzīvo, ja kāds pēkšņi pazūd un vairs neliekas ne zinis par tevi.

Tev ir atvērtāka domāšana

Ja šobrīd vēl nevēlies veidot nopietnas attiecības, tad vari paskatīties plašāk un satikties ar kādu, kam citādi nepievērstu uzmanību. Varbūt tev labāk patīk puiši ar īsu matu griezumu un klasisku stilu, bet ieinteresēja arī kāds jauks, hipsterīga izskata puisis ar bārdu. Kāpēc gan nepamēģināt satikties ar viņiem abiem, un varbūt būsi pārsteigta par to, kādi cilvēki tevi uzrunā, ja paplašini savu redzesloku. Turklāt tev ir iespēja īsākā laika posmā iepazīt vairāk interesantu cilvēku.

Lasi vēl: Beidzot ir atklāts: kas melo vairāk – vīrieši vai sievietes? Viela pārdomām ikvienam!

Atbrīvojies no garlaicības

Ja esi no tiem cilvēkiem, kuriem vajag sabiedrību, tad varbūt ir labi, ja vari pavadīt laiku ar dažādiem cilvēkiem tajos vakaros, kad draugi ir aizņemti.  Tas tik un tā būs labāk nekā pavadīt vakaru vienatnē.

Vairāk seksa

Tev, protams, nav jāguļ ar visiem, ar kuriem satiecies, bet tas nav arī aizliegts. Šajā jomā gaumes atšķiras, un, ja satiecies ar vairākiem cilvēkiem, vari izbaudīt dažādību, un jo vairāk, jo labāk.

Avots: bustle.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment