Mūžīgais jautājums: kāpēc vīrieši satiekas ar vienām sievietēm, bet apprec citas?

Foto – Pexels

Klasiska situācija – vīrietis dažus gadus tiekas ar kādu sievieti, bet pēc tam, kad abu attiecības izjūk, jau pēc dažiem mēnešiem apprecas ar kādu citu. Kāpēc tā notiek?

Reti gadās satikt kādu, kurš nekad mūžā nebūtu dzirdējis par šādu situāciju. Un tiešām, kāpēc tā notiek, ka ar dažām sievietēm vīrieši ir attiecībās ilgu laiku, bet negrasās iestūrēt laulības ostā, kamēr ar kādu citu apprecas jau pēc dažiem mēnešiem?

Kāpēc vīrieši ilgu laiku pavada kopā ar vienu sievieti, bet tomēr ilgstošai kopdzīvei izvēlas citu? Kāpēc tā tas notiek? Centīsimies rast atbildi uz šo visai piņķerīgo jautājumu!

Foto – Pexels

Svarīgākais, kas jāsaprot – šajā situācijā bieži vien “āķis” ir nevis sievietē, bet gan vīrietī. Kādi motīvi viņu vada?

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

1. iemesls: viņš tobrīd nav gatavs dibināt ģimeni

Gandrīz visiem vīriešiem pagātnē ir bijis kāds romāns, kura beigas viņi nožēlo līdz mūža galam. Tomēr šīs attiecības pārsvarā ir beigušās nelaimīgi un tikai viena vienīga iemesla dēļ: vīrietis toreiz nebija gatavs iestūrēt laulības ostā.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment