Mūžīgais jautājums: kāpēc vīrieši satiekas ar vienām sievietēm, bet apprec citas?

Foto – Pexels

2. iemesls: viņš bieži ieklausās citu viedoklī

Vīrieši bieži ieklausās gan savu draugu, gan arī vecāku viedoklī. Un, ja tuvinieki vai draugi apliecina, ka precēties vēl tā kā ir par agru, visticamāk, vīrietis šo padomu ņems vērā un laulības ostā neiestūrēs. Un šajā gadījumā visvienkāršākais variants ir – vienkārši nesteigties ar bildinājumu. Taču tad, kad šīs attiecības būs izjukušas, jo ikvienai sievietei agri vai vēlu apniks gaidīt, un vecāki lūgsies pēc mazbērniem, vīrietis, visticamāk, ātri izvēlēsies sievieti un nodibinās ģimeni. Bez īpašas domāšanas.

Lasi vēl: Zvaigznes dos otro iespēju! Ezotērikas speciālisti nosaukuši 3 Zvaigžņu Zīmes, kas aprīlī atjaunos romantiskas attiecības ar bijušajiem

3. iemesls: viņš meklē sievieti, kas jau “izskatās” kā sieva

Nav noslēpums, ka vīrieši labprāt izklaidējas ar izskatīgām, spilgtām sievietēm, kuras pamana visi vīrieši. Taču reti kurš vīrietis šādu sievieti vēlas par savu sievu. Tad, kad vīrietis lūkojas pēc sievas, viņš drīzāk izvēlēsies izskatīgu, tomēr vairāk pieticīgu sievieti, elegantu – tādu, ar kuru nebūs jākaunas iziet sabiedrībā un iepazīstināt ar saviem vecākiem.

Foto – Pexels

4.iemesls: viņam kādu laiku bija vajadzīga “ērta” sieviete

Pašpārliecināti vīrieši, kuriem ir skaidrs savas dzīves plāns un kuri neatlaidīgi tiecas sasniegt savus mērķus, bieži meklē sievietes, kas var viņus atbalstīt, un mājās pagatavot siltas vakariņas. Tomēr viņi nolemj precēties tikai tad, kad satiek sievieti, kas atbilst pilnīgi visām viņu prasībām. Kamēr šāda sieviete neatrodas, daudziem ir apmierināti ar to partneri, kas jau viņiem ir.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment