Zvaigznes dos otro iespēju! Ezotērikas speciālisti nosaukuši 3 Zvaigžņu Zīmes, kas aprīlī atjaunos romantiskas attiecības ar bijušajiem

Foto – Pexels

Aprīlī dažus cilvēkus pārņems nostalģijas vilnis pēc pagātnes. Viņiem sāks pietrūkt kādu veco attiecību, un interesanti, ka tas būs abpusēji. Ezotērikas speciālisti ir nosaukuši, kuras būs tās Zvaigžņu zīmes, kas atgriezīsies pie savām iepriekšējām “otrajām” pusītēm.

Zvaigžņu Zīmju eksperti uzskata, ka šajās attiecībās atkal valdīs mīlestība, sapratne un cieņa. Un arī daudz prieka un smieklu. Šiem pāriem būs dota otrā iespēja un viņi patiešām to izmantos, jo sasniegs jaunu līmeni un viņu jūtas kļūs daudz patiesākas, un spēcīgākas.

Bijušais partneris bieži ir svarīgs emocionāls elements cilvēka dzīvē. Kopā pavadītais laiks, kopīgie notikumi un dalītie brīži atstāj iespaidu, kas var būt grūti aizmirst. Dažreiz cilvēki piesaista konkrētas emocijas vai atmiņas savam bijušajam partnerim, kas sarežģī pāreju uz jaunām attiecībām.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Daži cilvēki mēdz nostalģiski atgriezties pie pagātnes, piemēram, pie laika, kad viņi bija ar bijušo partneri. Viņi var romantizēt savas iepriekšējās attiecības, atceroties tikai to labās puses un ignorējot problēmas. Bieži vien ir grūti izteikt vai apstrādāt jūtas, kas saistītas ar bijušo partneri.

Foto – Pexels

Cilvēki var izjust atvairību, sēras, skumjas vai pat dusmas. Šīs emocijas var ilgt ilgu laiku un sarežģīt jaunu attiecību veidošanos vai pat esošo attiecību uzturēšanu. Atmiņas ir sarežģīts process, un dažreiz cilvēki nevar pilnībā kontrolēt, kādas atmiņas un sajūtas atgriežas pie viņiem. Bijušais partneris var palikt iesakņojies cilvēka apziņā kā emocionāls “izlaiduma punkts”, kas tiek aktivizēts noteiktos situācijas vai emociju uzplūdos. Tieši tāpēc arī ļoti bieži tiek atjaunotas attuiecības ar bijušajiem.

Bet kuras tad zīmes sapratīs savas kļūdas un saies kopā ar mīļoto cilvēku?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment